Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehetséges erre...

Szerintetek lehetséges erre vevő csajt találni egyáltaán?

Figyelt kérdés
Jó ideje keresek már olyan csajt, akivel csak szexelni járnánk össze meg ölelkezni, smárolni, de közben nem járnánk hanem lazálnánk élnénk a külön életünket. VAlahogy mindig járni akarnak velem a csajok, pedig nekem a minőségi szex kéne most csak, mindenféle kötöttségek nélkül.
2015. márc. 21. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked nem nő meg csaj kell.Hanem plázacica,az ilyet úgy hívják.
2015. márc. 21. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de ahhoz nagyon jól kell kinézni.
2015. márc. 21. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok :/ én is ezt keresem, de hiába (szeretőt). 23f
2015. márc. 21. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen igen. Nekem tobb is volt. Csak szex meg nagyon ritkan egy kaja vagy hulyules de 95%ban csak szex,de az sok,extrem es minosegi. Viszont ettol szerelmesek lesznek a nok X ido elteltevel. Az osszeset azert kellett lezarnom fel ev vagy ev utan,mert hiaba tagadta mikor kerdeztem,totalisan erzodott,h erzelmek alakultak ki naluk es nem akartam tovabb huzni..

De letezik ilyen igen ;)

2015. márc. 21. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
fizetett szolgáltatónak hívják az ilyet.
2015. márc. 21. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
nem prosti a tema,beszelsz ostobasagokat :D
2015. márc. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!