Szerintetek lehetséges erre vevő csajt találni egyáltaán?
Figyelt kérdés
Jó ideje keresek már olyan csajt, akivel csak szexelni járnánk össze meg ölelkezni, smárolni, de közben nem járnánk hanem lazálnánk élnénk a külön életünket. VAlahogy mindig járni akarnak velem a csajok, pedig nekem a minőségi szex kéne most csak, mindenféle kötöttségek nélkül.2015. márc. 21. 13:27
1/6 anonim válasza:
Neked nem nő meg csaj kell.Hanem plázacica,az ilyet úgy hívják.
2/6 anonim válasza:
Lehetséges, de ahhoz nagyon jól kell kinézni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem sok :/ én is ezt keresem, de hiába (szeretőt). 23f
4/6 anonim válasza:
Van ilyen igen. Nekem tobb is volt. Csak szex meg nagyon ritkan egy kaja vagy hulyules de 95%ban csak szex,de az sok,extrem es minosegi. Viszont ettol szerelmesek lesznek a nok X ido elteltevel. Az osszeset azert kellett lezarnom fel ev vagy ev utan,mert hiaba tagadta mikor kerdeztem,totalisan erzodott,h erzelmek alakultak ki naluk es nem akartam tovabb huzni..
De letezik ilyen igen ;)
5/6 anonim válasza:
fizetett szolgáltatónak hívják az ilyet.
6/6 anonim válasza:
nem prosti a tema,beszelsz ostobasagokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!