Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ronda pasi vagyok akkor...

Ha ronda pasi vagyok akkor nincs esélyem a nőknél? Még nem mertem próbálkozni ne hogy be égjek!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 18:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
30: Fakadok! Olyan vagy mint forest gump. :DD
2015. ápr. 28. 21:37
 32/45 anonim ***** válasza:
Azokat, akik így kiállnak minden áron a nők hülyeségei mellett, fizetik ezekért a kommentekért? Nem hiszem el, hogy ez nem trollkodás, amit itt egyes önjelölt nők ügyvédjei csinálnak.
2015. ápr. 28. 21:48
 33/45 anonim ***** válasza:
És azt sem hiszem el, hogy ők ennyire ne lennének tisztában azzal a jelenséggel, amiről írok/írunk. Nem tűnnek ostobának, ezért gondolom, hogy fizetve lehetnek.
2015. ápr. 28. 21:50
 34/45 anonim ***** válasza:
Hajjjajjjajj Ronda srácként van és volt barátnőm te agyatlan. De te minden egyes nőre próbálod ráhúzni a saját szerencsétlenségedet, én is lekoppintanálak a frászba ha nő lennék.
2015. ápr. 28. 22:00
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha egyszer ezt tapasztalom, akkor nem tudom az ellenkezőjét írni. Akkor tessék, magyarázd meg, miért viselkednek velem így a lányok már az első percekben, amikor meglátnak, és még nem is ismerik a személyiségemet?!
2015. ápr. 28. 22:04
 36/45 anonim ***** válasza:
35: Te komolyan ennyire hülye vagy? Oda mentél minden nőhöz életedben? Gondolom csak anyád meg a tanáraid beszéltek eddig hozzád.
2015. ápr. 28. 22:06
 37/45 anonim ***** válasza:
A másik dobj egy képet magadról.
2015. ápr. 28. 22:06
 38/45 anonim ***** válasza:
Minden nőhöz nem, de nagyon sok nőhöz odamentem, és az összes elutasított a legtöbb indoklás nélkül, ezen kívül meg szoktam próbálni szemezni is, de az se jön össze, csak morcosan elfordulnak a lányok...
2015. ápr. 28. 22:09
 39/45 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha majd felnőttél lesz nőd. Én nem tudok veled mit csinálni, az eddigi beszélgetésünk alapján az agyaddal van probléma. Saját magadnak bszod el az életet, nem a nők akik eddig lepattintottak. Szimplán életképtelen vagy. A nagyon sok nő meg gondolom max. 20 lehetett.
2015. ápr. 28. 22:14
 40/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a beszélgetés teljesen értelmetlen úgy sem fogtok közös nevezőre jutni... Inkább aludjatok egy jót;D
2015. ápr. 28. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!