Ha ronda pasi vagyok akkor nincs esélyem a nőknél? Még nem mertem próbálkozni ne hogy be égjek!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 18:45
21/45 anonim válasza:
Nem hasonlat volt öcsipók, választ várom még mindig.
22/45 anonim válasza:
Nem vonatkozik rám a sztorid(randakövér), ezért nem érzem úgy, hogy válaszolnom kellene. Egyszerűen a lányok igényei a csillagos egekben vannak,irreálisak az elvárásaik, ezen nincs mit vitatkozni, ezt nem tudod megcáfolni.
23/45 anonim válasza:
Akkor a randakövért értelmezd=számodra egyáltalán nem vonzó lány.
24/45 anonim válasza:
Nem tudom így se értelmezni, mert semmi olyan kirívó nincs a külsőmön, ami miatt a lányoknak így kellene velem szemben viselkedniük, ahogy viselkednek. Mindössze annyi rajtam a furcsább a többi embernél, hogy kicsit fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de ez még nem lehet ok arra, hogy leprásként kezeljenek...
25/45 anonim válasza:
24: Ebből az következik, hogy minden nőnek irreális elvárásai vannak, mert néhányan gcik voltak? Tudod mit? Leszrom, sírj csak és fogd a nyomorod továbbra is másik nemre. Nyugodtan általánosíts tovább te beteg demagóg fsz. Nem sajnálom egyiket se! Szánalmasak vagytok mind, nyugodtan hisztizzetek tovább.
26/45 anonim válasza:
Már ebből a beszélgetésből/ vitából kiderül hogy a személyiséged a gond nem a kinézeted:D
Ja és amúgy a szemüvegesség fogyatékosságnak számít??? Mesélj még...
27/45 anonim válasza:
Olyan lányok is így viselkednek velem, akik aznap látnak először, szóval abszolút nem tudják, milyen a személyiségem! Egyértelműen a külsőmnek szól a viselkedésük, a személyiség az első két percben biztos nem derül ki!
29/45 anonim válasza:
Hmm értem akkor két lehetőség van vagy rossz lányoknál próbálkoztál ( cicababák, r*bancok, stb) vagy minden lány sekélyes és bunkó akkor azt tanácsolom próbálozz a pasiknál ők úgy sem olyan sekélyesek mint mi nők:D
30/45 anonim válasza:
Tudod kit butázzál... Jelentelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!