Ha ronda pasi vagyok akkor nincs esélyem a nőknél? Még nem mertem próbálkozni ne hogy be égjek!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 18:45
11/45 anonim válasza:
Nem megkeseredettek inkább csak látják a valóságot.
12/45 A kérdező kommentje:
vagyunk páran!
2015. ápr. 28. 19:17
13/45 anonim válasza:
11: Jaja hogyne :D már ezerszer lejátszottam ezt a kört "veletek", mindig csak a hiszti ment, változni egyik se akart. :D
14/45 A kérdező kommentje:
Én akarok!
2015. ápr. 28. 19:20
15/45 anonim válasza:
Egyetlen egy feminista sem tud észérveket felhozni a mai fiatal nők viselkedése mellett.
16/45 anonim válasza:
15: Feminizmus hogy jön ide? :D
17/45 anonim válasza:
"15: Feminizmus hogy jön ide? :D"
Azok védik megszállottan a nőket minden körülmények között...
18/45 anonim válasza:
17: Ahhaaaaa szép gratulálok! Írtam olyasmit, hogy nem igaz, mert minden nőnek a belső számít??? Meg nincsenek golddiggerek??? Ne légy fsz a világ nem fekete-fehér, mindkét nemben vannak ilyenek és olyanok is... Kíváncsi vagyok melyiket választanád, a randakövért akihez nem vonzódsz, vagy a bombázót akit megtosznál helyben, különbség a belsőjük közt nincs...
19/45 anonim válasza:
Gondoltam, hogy nem jön válasz...
20/45 anonim válasza:
Nem vagyok randakövér srác, és túl vékony sem, szemüveges sem, egyéb fogyatékosságom sincsen, szóval a hasonlatod abszolút nem volt helytálló 67%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!