Ha ronda pasi vagyok akkor nincs esélyem a nőknél? Még nem mertem próbálkozni ne hogy be égjek!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 18:45
1/45 anonim válasza:
Gratulálok, valószínűleg tényleg nem lesz...
2/45 anonim válasza:
Akkor jobb, ha el is csúcsúzol a szép reményektől.
3/45 anonim válasza:
Ha vicces vagy és kedves nem mellesleg nyitott akkor semmi gond ,, egy férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél" :D
4/45 anonim válasza:
Volt ez anno 1966-ban, hát most már nem így van. Most "maximum egy fokkal lehetsz csúnyább az arkangyaloknál"
5/45 anonim válasza:
70%-os, én egy átlagos srác vagyok, kissé fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és a lányok levegőnek néznek, pedig az ördögnél egy fokkal biztos szebb vagyok! Szóval ne kamuzz!
6/45 anonim válasza:
A nőknek mindig is a belső jött be,a BMW bőr belső+a tömött brifkó belső.
7/45 anonim válasza:
A nőnek pénz és pénisz kell,a külsőd szinte lényegtelen.
8/45 anonim válasza:
De van esélyed. Csak azokat a nőket, akiknél esélyed lenne, nem tekintitek nőknek. Hiszen ha nem találsz vonzónak egy 30-40 kiló fölösleggel rendelkező bőt, arról nem tehetsz. Azonban sok nő meg arról nem tehet, hogy nem téged talál vonzónak. Ha valaki nem szép/ helyes, néha kompromisszumokat kell kötnie.
Persze az is megoldás, hogy szomorkodsz, hogy emiatt nem megy, de egyszerűen csak jól kell felmérni a terepet.
9/45 anonim válasza:
A kövér/ronda nők is szép csávókkal kevernek csak. Egye-fene elég egy "majdnem szép" is nekik. De azalatt semmikép :)
10/45 anonim válasza:
Hajjajjajj mennyi megkeseredett srác. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!