Hogy szólítsam meg kövérként az edzőteremben a srácot?
Figyelt kérdés
Jár az edzőterembe egy srác, aki nagyon kedvesnek tűnik. Szívesen megismerném, csak az a baj, hogy én ugyan már elkezdtem fogyni, de még mindig kövér vagyok, ráadásul nem is túl szép. Mivel mindig ilyen voltam, ezért nagyon szégyellős vagyok és visszahúzódó.
Esélyem sincs nála, szerintetek? :(
2015. ápr. 28. 10:00
21/23 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy aki edzett, az ugyanolyan lányt keres. Sok kigyúrt pasinak van duckó barátnője. És fordítva is. Nagyon formás lányoknak, túlsúlyos barátjuk van.
Egyébként meg nem úgy menj oda hozzá, na én őt akarom, legyen a pasim. Hanem csak azzal a gondolattal menj oda, hogy jó lenne barátkozni.
22/23 anonim válasza:
Mondd neki, hogy olyan kis ennivaló!
Szívesen elcsámcsognál rajta. :D
23/23 Interferencia válasza:
20: Ez jó, ki kéne ezt a választ írni a "Figyelem! A szexualitás kategória blablabla" szöveghez hasonlóan piros betűkkel a főkategória elejére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!