Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szólítsam meg kövérként...

Hogy szólítsam meg kövérként az edzőteremben a srácot?

Figyelt kérdés

Jár az edzőterembe egy srác, aki nagyon kedvesnek tűnik. Szívesen megismerném, csak az a baj, hogy én ugyan már elkezdtem fogyni, de még mindig kövér vagyok, ráadásul nem is túl szép. Mivel mindig ilyen voltam, ezért nagyon szégyellős vagyok és visszahúzódó.

Esélyem sincs nála, szerintetek? :(

2015. ápr. 28. 10:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Esélyem sincs nála, szerintetek? :("

Mi hogyan tudnank ezt innen megmondani. egyikotoket sem ismerjuk.

2015. ápr. 28. 10:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom...az a baj, hogy tényleg nagyon szeretném, de úgysem fogom merni :(
2015. ápr. 28. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Próbáld azért meg! Az a gond hogy akin látszik hogy edz évek óta az hasonló lányt keres. Ha rajta nincs felesleg akkor nem hiszem hogy barátnőnek ducit keresne.
2015. ápr. 28. 10:20
 14/23 A kérdező kommentje:
13.:igen, ezért is félek megszólítani. Nekem nem azért tetszik, mert jól néz ki, egyszerűen kedvesnek tűnik, de elég valószínű, hogy ő meg undorodva néz rám.
2015. ápr. 28. 10:22
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy undorodva néz rád, az se biztos,hogy összejönne veled,de az nem egyenlő azzal,hogy undorodva néz rád. Amondó vagyok,hogy próbálj meg vele beszélgetni, veszteni valód nincs.
2015. ápr. 28. 10:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem, ha kínos lenne, nem mernék többet edzeni menni.
2015. ápr. 28. 10:28
 17/23 Interferencia ***** válasza:
Abban mi a kínos, hogy megkéred, hogy segítsen az egyik gép használatában?
2015. ápr. 28. 10:29
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
"undorodva néz rám" ilyet soha ne mondj! Te ember vagy, nő vagy, nem egy darab szar. Általában azt bánjuk meg, amit nem teszünk meg. Képet küldhetnél nekem magadról.
2015. ápr. 28. 10:30
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok képet küldeni, hátha valaki pont ismer.
2015. ápr. 28. 10:32
 20/23 anonim ***** válasza:
97%
Kövér (165 cm 90 kg) és csúnya (habár ez szubjektív) lány vagyok. Egy koncerten megláttam egy srácot aki nagyon megtetszett. Odamentem hozzá, és megszólitottam egy nagyon béna szöveggel. (Bocsi megfognád a kabátom amig pisilek? Cserébe meghívlak egy sörre. Azt mondta oké) Egész este jólelvoltunk, és mikor elköszöntünk elhívtam egy randira. Ebbe is belement. Ez nyolc éve volt. Két hét múlva lesz az esküvőnk :)
2015. ápr. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!