Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Edzőteremben szoktam látni...

Edzőteremben szoktam látni egy gyönyörű lányt, hogyan szólítsam meg újból? Félek hogy kevés vagyok hozzá.20/F

Figyelt kérdés

Kb. olyan magas mint én. Egyszer már leszólítottam mert nagyon hasonlított valakire, megkérdeztem tőle a nevét aztán ő már nem kérdezte az én nevemet, de én elmondtam neki. Aztán nyújtotta a kezét és kezet ráztunk.

Az első problémám az hogy nem tudom megállapítani hogy hány éves lehet, 16-25 között van valahol.

Másik problémám pedig hogy olyan lányról van szó akire minden fiú csorgatja a nyálát, úgy gondolom hogy könnyen megkaphatna kb. bármilyen fiút.

2015. febr. 18. 21:09
 1/4 A kérdező kommentje:
És mellesleg sose láttam még beszélgetni fiúval az edzőteremben. Igazából mások se nagyon beszélgetnek.
2015. febr. 18. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Megkaphatna bármilyen kigyúrt magas csávót is. Miért én kellenék neki?
2015. febr. 18. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:

"Megkaphatna bármilyen kigyúrt magas csávót is. Miért én kellenék neki?"

Nem tudhatod, hogy neki milyen férfiak jönnek be. Lehet, hogy pont te vagy így külsőre az ideálja. Ha tetszik neked próbálj meg vele ismerkedni.

2015. febr. 18. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat ezzel a hozzaallassal inkabb recskazzal otthon, az is tud am valtozatos, ha valtott kezzel, meg zsibbadt kezzel tolod, meg van meg vagy ezer valtozat, amit meg en se probaltam.
2015. febr. 18. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!