Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szólítsam meg kövérként...

Hogy szólítsam meg kövérként az edzőteremben a srácot?

Figyelt kérdés

Jár az edzőterembe egy srác, aki nagyon kedvesnek tűnik. Szívesen megismerném, csak az a baj, hogy én ugyan már elkezdtem fogyni, de még mindig kövér vagyok, ráadásul nem is túl szép. Mivel mindig ilyen voltam, ezért nagyon szégyellős vagyok és visszahúzódó.

Esélyem sincs nála, szerintetek? :(

2015. ápr. 28. 10:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Őőő :D hány kiló vagy és hány centi?Mert tapasztalataim szerint a normális külsejű lányok 90%-a azt mondja magára hogy kövér..
2015. ápr. 28. 10:02
 2/23 anonim ***** válasza:

Egy próbát azért szerintem mindenképpen megér ;)

!

Azt jobban bánnád, hogy meg sem próbáltad ...!

Bátorság! ;)

2015. ápr. 28. 10:03
 3/23 anonim ***** válasza:
34%
Ha elvárod, hogy ne a külsőd alapján ítéljenek, akkor te se az alapján válassz
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem, én tényleg kövér vagyok, nagyon. Ha normális alkatú lennék, a legboldogabb ember lennék a földön.
 5/23 A kérdező kommentje:
3.:ezt nem értem, én nem külső alapján választok, egyszerűen szimpatikusnak tűnik (nem azért, mert olyan izmos volna).
2015. ápr. 28. 10:04
 6/23 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy kezdeményezhetnék vele beszélgetést, nagyon félénk vagyok :(
2015. ápr. 28. 10:04
 7/23 Interferencia ***** válasza:

Kérj segítséget valamelyik eszköz használatában.

Amúgy lehet, hogy boldog lennél, ha lefogynál, de csak ideig-óráig. (lásd: a boldogság inflációja).

2015. ápr. 28. 10:06
 8/23 anonim ***** válasza:
Lány vagy, vagy fiú?
2015. ápr. 28. 10:06
 9/23 A kérdező kommentje:

7.:boldog lennék, mert nem szégyellném a testem. Évek óta nem jártam strandon és nem merek beszélgetni sem fiúkkal amiatt, ahogy kinézek. Ráadásul az egészségem miatt is jó lenne.

8.:lány vagyok

2015. ápr. 28. 10:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne kövérként szólítsd meg, hanem egy kedves lányként.

Hogy jön ide, hogy kövér vagy?

Ne erre gondolj.

Sokféle variáció lehet.

Pl. nálunk mindenki köszön mindenkinek, mindenki tegeződik, szóval úgy alapban megszólítani nem nehéz. Köszönsz. Ha régen láttad, akkor mondhatod, hogy rég láttalak, nem voltál mostanában? Vagy ha mindig látod, akkor te mindennap jársz vagy csak véletlenül jövünk mindig ugyanakkor? Vagy megkéred, hogy x gépet mutassa meg, hogyan kell használni.

2015. ápr. 28. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!