Hogy szólítsam meg kövérként az edzőteremben a srácot?
Jár az edzőterembe egy srác, aki nagyon kedvesnek tűnik. Szívesen megismerném, csak az a baj, hogy én ugyan már elkezdtem fogyni, de még mindig kövér vagyok, ráadásul nem is túl szép. Mivel mindig ilyen voltam, ezért nagyon szégyellős vagyok és visszahúzódó.
Esélyem sincs nála, szerintetek? :(
Egy próbát azért szerintem mindenképpen megér ;)
!
Azt jobban bánnád, hogy meg sem próbáltad ...!
Bátorság! ;)
Kérj segítséget valamelyik eszköz használatában.
Amúgy lehet, hogy boldog lennél, ha lefogynál, de csak ideig-óráig. (lásd: a boldogság inflációja).
7.:boldog lennék, mert nem szégyellném a testem. Évek óta nem jártam strandon és nem merek beszélgetni sem fiúkkal amiatt, ahogy kinézek. Ráadásul az egészségem miatt is jó lenne.
8.:lány vagyok
Ne kövérként szólítsd meg, hanem egy kedves lányként.
Hogy jön ide, hogy kövér vagy?
Ne erre gondolj.
Sokféle variáció lehet.
Pl. nálunk mindenki köszön mindenkinek, mindenki tegeződik, szóval úgy alapban megszólítani nem nehéz. Köszönsz. Ha régen láttad, akkor mondhatod, hogy rég láttalak, nem voltál mostanában? Vagy ha mindig látod, akkor te mindennap jársz vagy csak véletlenül jövünk mindig ugyanakkor? Vagy megkéred, hogy x gépet mutassa meg, hogyan kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!