Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti edzőteremben szoktato...

Fiúk, ti edzőteremben szoktatok ismerkedni? Nem riaszt el titeket, ha egy lány súlyzózik, vagy kézre edzik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol lehet negatív az ha valaki edz.
2015. márc. 21. 23:23
 2/13 A kérdező kommentje:
bajnak nem hiszem, hogy baj, de ismerkednétek-e olyan lánnyal?
2015. márc. 21. 23:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért ne?:D
2015. márc. 21. 23:30
 4/13 anonim ***** válasza:

1., szerintem arra gondolt a kérdezõ, hogy kondiban elég sok olyan nõ van, aki a már túl sok kategóriába esik bele (legalábbis ott, ahova én járok így van).

Egyébként nem zavarna.Nyilván ha valaki nem tetszik, azzal ott sem beszélgetek, de az utcán sem szólítanám le, szóval nincs különbség.Viszont ténylegesen kondiban még nem ismerkedtem, leginkább mert vagy nem egyedül van a kiszemelt, vagy fülhallgató van rajta.

2015. márc. 21. 23:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, főleg az utolsó választ :)
2015. márc. 21. 23:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Kondiba egyáltalán nem csúcs csajok vannak ,teljesen átlagosak járnak, melleslseg Edzeni járok a terembe nem csajozni, elég nekem, hogy máshol folyton elküldenek meg szivatnak... Egyébként amíg naturál egy csaj felőlem akármit edzhet még izgató is.
2015. márc. 22. 01:39
 7/13 anonim ***** válasza:
kondiban nem csajozok mert még nem vagyok eléggé kigyúrva. ezért túl nagy a konkurencia és emiatt kicsit félnék odamenni egy csajhoz akinek top alakja van vagy látványosan rá van pörögve a témára. ennek ellenére volt már h egy csaj jött oda, segítséget kért valamiben. kicsit dumálgattunk, csak akkor meg épp volt barátnőm :D
2015. márc. 23. 18:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Én járok edzeni, de még soha senki nem jött oda, valószínűleg azért, mert még mindig duci vagyok :( de olyan srác meg nem kell, akinek majd csak akkor fogok kelleni, ha már lefogytam.
2015. márc. 31. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyjából elegem lett a konditermi emberekből, fiúkbó-lányokból egyaránt, inkább csináltam egy saját termet. Igan nincs 14 féle lábtoló, de így csak a macskát kell kerülgetnem, nem a sok tükörnek pózoló üresfejű libát.
2015. márc. 31. 10:19
 10/13 anonim válasza:
Sztem nem tul jo dolog kondiban ismerkedni.. ha tenyleg edzeni mesz akk azon agyalsz hogy mi lesz a kovetkezo lepesed.. en legalabbis igy vagyok es nem nezem a korulottem levoket. A pasik is... akik igazan edzeni jarnak megnezik lehet a not de nem azert mennek h leszolitsak es felszedjek..
2015. márc. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!