Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy sráccal edzőteremben, elmondta az ideálját rám illet. Tőle én: van e olyan lány aki bejön a teremben mondta h nem engem meg nem mond mert velem beszél. Azóta 3 szor futottunk össze egyszer beszéltünk. Félreértettem?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 20:13
 1/8 A kérdező kommentje:
én kerülöm a tekintetét és zenét hallagatok úgy edzek, de ha rá nézek mosoly van a szemében, de ma hazament anélkül h beszéltünk volna. még be se mutatkoztunk egymásnak
2008. dec. 12. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de kifejtenéd egy kicsit bővebben, mert ez így nekem nagyon zavaros.
2008. dec. 12. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak gyáva és nem mer lépni, vagy tényleg félreértetted. De elég könnyen el lehet dönteni: legközelebb köszönj neki, és kérdezd meg, hogy van, stb. . Ezzel lehetőséget adsz neki, amivel aztán vagy él, vagy nem.
2008. dec. 12. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
ja, te tudod akarod-e vagy nem ilyen egyszerű, neked kell megadni a jelet
2008. dec. 13. 00:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Na szóval edzőteremben megismerkedtem egy sráccal a beszélgetés akkor kezdődőtt amikor megkérdeztem h az adott gépen meddig lesz még.. Erre ő: mostt kezdtem.. Felajánlotta h csináljuk felváltva. Közben elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte tőlem h megszoktam e náézni a pasikat. Mondtam h nem azlért járok ide,meg h nem j9önnek be... Erre ő mondta h neki defektes az ízlése. Kérdeztem mérta kövérek, vékonyak , szőke szilikonosak? Erre ő nem hanem a különleges aki nem jön szembe az utcán tucatjával... kb 50 valahány kilos lehet szemüveges barna , vörös, fekete, nőies, az otrra ne pisze orrú legyen... Kérdeztem van e ilyen lány a teremben, mondta nincs, engem meg nem mond mert velem beszél.. és azt hinném rányomulok mint az öreg(elmeséltem neki h egy idős elakart hívni randizni a teremben). Na szóval tottál rám illett és célzott is vagyis mondta h nem hétköznepi vagyok pont mint az ideálja. Amikor elmentem a géptőlezt mondta,,feltartottál most meg itt hagysz és nevetett. Na második akalommal elcsesztem mert csak köszöntünk és ültem súlyzokkal akezemben az egyik gépen és mondtam neki viccesen edzek erre ő nem is zavarok... aztán mondtam mosolyogva csak pihenek. Aztán bedugtam a fülem,és sietve edzettem. a harmadik alkalommal beszélgettünk én ott edzettem mellette aztán mondtam h mennem kell. ő beszélgetés közbe edzett én meg csak álldogáltam.. Na a mostani alkalommal. már az edzés végén járt köszönt nekem nagyon mosolygótt, aztán én elmentem a közeléből mert fájt a térdem és nem bírtam az adott gyakorlatot. na elmentem az edzőterem másik felébe afülem bedugva... ő meg ki ment a kinti terembe és hazamnet. félreértettem, v jelzés kellee?
2008. dec. 13. 09:53
 6/8 A kérdező kommentje:
kellene, bocs hibákért, de feszült vagyok, mert nagyon bejön a srác
2008. dec. 13. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te is neki, csak ezek után nem tudta, hogy most akkor mi is van veled. :) Legközelebb tényleg nyugodtan beszélj vele hosszabban, adj rá alkalmat. Akár edzés után menjetek együtt ameddig tudtok (vagy el valahova), vagy beszéljetek meg egy időpontot és találkozzatok külön, bármi...

De a kulcs: beszélj vele, adj neki alkalmat. Így ha igazam van, és tényleg bejössz neki, akkor összejöhettek, ha meg nincs igazam és nem, akkor ez is kiderülhet, és mindketten tudhatjátok, mi az ábra.

Hajrá! :)

2008. dec. 13. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Így már sokkal de sokkal tisztább. Köszike. Hajts rá...bejössz neki totál. Menj a közelébe és beszélgessetek.
2008. dec. 17. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!