Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok. Megismerkedtem egy fiúval egy weboldalon, ahol animerajongók ismerkedhetnek. Hogyan hódítsam meg?
Hát ne legyél bunkó, sztem az szar dolog, lehet h engem is elijesztene.
Egyszerűen csak add önmagad.
Adjad magad, ahogy idáig - de tényleg ne legyél túl kihívó. Ha érdeklitek egymást, akkor úgyis lesz folytatás...
Ha már kamerában látott, akkor mitől félsz?
Szia! Nekem segített az, mikor utoljára randizni mentem, hogy úgy fogtam fel a dolgot, mintha csak egy baráttal találkoznék, nem a leendő Nagy Ővel, így nem is idegeskedtem annyira. Ha meg véletlen rájöttök, hogy élőben mégse vonzódtok úgy egymáshoz, akkor se fog olyan nagy csalódás érni.
A pasikat egyébként elég nehéz elijeszteni, néha akkor se lépnek le, amikor mindent megteszel érte. ;)
(anime rulz! :P)
" Szia! Nekem segített az, mikor utoljára randizni mentem, hogy úgy fogtam fel a dolgot, mintha csak egy baráttal találkoznék, nem a leendő Nagy Ővel, így nem is idegeskedtem annyira. "
Totál ugyanezt akartam írni:D
Még szinte alig ismered,de már megakarod hódítani?
Nem kell az első pillanatban szerelmes lenni belé. Menjetek el beszélgetni. Menjetek szórakozni,találjatok valami elfoglaltságot. Ne görcsölj,mert még több millió hasonló korosztályú fiúval találkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!