Fiúk, ti edzőteremben szoktatok ismerkedni? Nem riaszt el titeket, ha egy lány súlyzózik, vagy kézre edzik?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 23:22
11/13 anonim válasza:
Az edzőtermi nők még az átlaghoz képest is nagy arcúak, különösen ha már el is értek valamit.
12/13 anonim válasza:
minden ember más, mindenki más miatt jár kondizni is. El tudom képzelni, hogy valaki csajozni/pasizni akar ott, valaki pedig ténylegesen edzeni.
Én őszintén kondizás közben nagyon nem akarok egy idegennel jópofizni, mert nem azért megyek.
Ha nő lennék biztos idegesítene, hogy éppen csinálok valamit és pasik nyomulnak minden oldalról...
De már láttam lányt aki alig mozgatta meg magát, mégis 2 órán át ott nézelődött és próbálkozott a szépfiúknál egy beszélgetést elindítani.
13/13 anonim válasza:
ÉN igen de csak edzésen kívül,edzőterembe edzeni megyek,viszont utána ami a csövön kifér.
Én imádom az edzőtermi nőket,csak olyannal ismerkedek.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!