Ha nem nézek ki jól, de szeretnék szexelni vonzó nővel, akkor mi a teendő?
Nem vagyok sem magas, sem jóképű, sem sportos, nem keresek kiemelkedően sokat sem, nem vagyok menő.
Általában limlom nőkkel szoktam szexelni, mivel ilyenek mutatnak érdeklődést irántam. Javarészt netről vannak ezek a dolgok, és bár a részükről lenne igény a folytatásra, nekem sajnos egyre inkább nincs gyomrom ezekhez a nőkhöz.
A legszebb nők is max. átlagosak, akik szexelnek velem. Persze ilyenből 1-2 évente van EGY.
25 éves vagyok, az elmúlt években sokat jártam itt Pesten bulikba, de a sikertelenség miatt belefáradtam. Elég sok lánnyal smároltam, de dugni senki sem mutatott hajlandóságot.
Randikra meg természetesen csak a gyérebbjei...
És pl most is itthon ülök, pedig úgy terveztem, hogy kimegyek egyedül, de aztán eszembe jutottak dolgok:
mint pl mikor többször egyedül voltam szórakozni és odamentem társaságokhoz, és lányok durván lökdöstek el...aztán pár órával később meg ugyanebből a társaságból való lánnyal smároltam. Persze, hogy ehhez mennyi elutasítást kellett eltűrnöm, azt ne feszegessük :(
Sajnos vajmi kevés a megtérülése annak, hogy én odamegyek és 100% feletti önmagamat próbálom adni. Mivel én egy eléggé befordult ember vagyok, de mégis extrovertált módon kell viselkednem, hogy legyen valami kommunikáció.
Meg hát az is bánt engem, hogy ezek a szép fiuk simán hazaviszik dugni az átlagos lányokat, akikért nekem ki kéne dolgozni a belemet.
Nyilván a hozzám képest gáz nők nekem is könnyen jönnek, de ugye ők semmilyen szinten nem szexik. Az átlagos lányok viszont már igen! És a szép pasiknak meg ezek az átlagos lányok is odadobják magukat
pffff...
saját igényéből edző VÁLLALHATÓ NŐT nehéz találni...
mert ugye az oylan nő nem számit, aki pl sulyemelő és ilyen feketelaci alkata van...és bár nagy a csöcse, de ha rámarkolsz, akkor érzed alatta az izmot, és mész hányni...
a prostituálttal az a probléma, hogy nem elég, hogy fizetnem kell, de még kockáztatom az egészségemet...
ugyhogy a szivás sosem jár egyedül.
én meg agyon kefélném a súlyemelő csajszikat-
Ez most olyan mint például van aki bankár családba születik és így az egész életét leélheti teljes anyagi biztonságban viszont van olyan is aki szegény családba születik és dolgoznia kell azért hogy ne haljon éhen.Ez van,nem tehet róla de ezt kell szeretni.El kell fogadni a tényt hogy neki ez jutott
Csajozással kapcsolatban is ugyanez a helyzet.Változnod/alkalmazkodnod kell a nők elvárásaihoz nincs mese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!