Ha nem nézek ki jól, de szeretnék szexelni vonzó nővel, akkor mi a teendő?
Nem vagyok sem magas, sem jóképű, sem sportos, nem keresek kiemelkedően sokat sem, nem vagyok menő.
Általában limlom nőkkel szoktam szexelni, mivel ilyenek mutatnak érdeklődést irántam. Javarészt netről vannak ezek a dolgok, és bár a részükről lenne igény a folytatásra, nekem sajnos egyre inkább nincs gyomrom ezekhez a nőkhöz.
A legszebb nők is max. átlagosak, akik szexelnek velem. Persze ilyenből 1-2 évente van EGY.
25 éves vagyok, az elmúlt években sokat jártam itt Pesten bulikba, de a sikertelenség miatt belefáradtam. Elég sok lánnyal smároltam, de dugni senki sem mutatott hajlandóságot.
Randikra meg természetesen csak a gyérebbjei...
És pl most is itthon ülök, pedig úgy terveztem, hogy kimegyek egyedül, de aztán eszembe jutottak dolgok:
mint pl mikor többször egyedül voltam szórakozni és odamentem társaságokhoz, és lányok durván lökdöstek el...aztán pár órával később meg ugyanebből a társaságból való lánnyal smároltam. Persze, hogy ehhez mennyi elutasítást kellett eltűrnöm, azt ne feszegessük :(
Sajnos vajmi kevés a megtérülése annak, hogy én odamegyek és 100% feletti önmagamat próbálom adni. Mivel én egy eléggé befordult ember vagyok, de mégis extrovertált módon kell viselkednem, hogy legyen valami kommunikáció.
Meg hát az is bánt engem, hogy ezek a szép fiuk simán hazaviszik dugni az átlagos lányokat, akikért nekem ki kéne dolgozni a belemet.
Nyilván a hozzám képest gáz nők nekem is könnyen jönnek, de ugye ők semmilyen szinten nem szexik. Az átlagos lányok viszont már igen! És a szép pasiknak meg ezek az átlagos lányok is odadobják magukat
pénz összeszámol, nem elmélkedik, csak dug.
mi ebben a nehéz??!
de elmélkedik, mert én mindig rágódom.
pl azon, hogy amiért én fizetek, olyan nő szép pasival elmegy egy 10-20 perc beszélgetés után.
mert ugye külső meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!