Fiúk! Ha fel vagytok fázva, és gyulladás is van a húgycsövetekben, kellemetlen a vizelés mert csíp szúr, tudtok így elmenni edzeni, szexelni a párotokkal?
Én úgy is kívántam,meg akkor is mikor levegőt se kaptam a takonytól.
Van az úgy :D
Bár előbbinél nagyon féltem,hogy nem annyira élvezném,mivel nem csípet,rosszabb volt,úgyhogy végül nem lett belőle semmi.
Nagyon sürgősn menjél el orvoshoz, ha csíp a vizelet.
Ez nem olyan, mint a nőknél, hogy kicsit több vizet iszik pár napig, utána vége.
Mivel férfiaknál sokkal hosszabb a húgycső, (kb. 25cm) mint nőknél (kb. 3cm) ezért a húgyuti fertőzések sokkal súlyosabbak náluk, nem lehet csak őgy kipisilni a bacikat, amik ott megragadtak!
Ha nem kezelteted ki magad normálisan, rámehet a prosztatádra, vesédre, mellékherédre, stb. Hidd el nekem, hogy k.rvára nem akarsz prosztatagyulladást, annál szarabb és fájdalmasabb dolog nincs is, inkább tíz t.könrúgás.
Egyszóval HOLNAP menj el a háziorvoshoz és addig ne szexelj, mert a csajodat is megfertőzöd.
Üdv, egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!