Tényleg nincs gyógymód a betegségemre?
Isten minden betegség ellenszerét is megteremtette, csak meg kell találni. Nem könnyű!
Orvosokról?! Amióta pirulákkal gyógyítanak, olyanok lettünk mint a kábítószeresek. Nem tudunk meglenni nélküle és mindig szenvedünk.
(Tapasztalat: 10 éve nem fogyasztok gyógyszert, még c vitamint sem és azóta nem voltam orvosnál. De megismertem a gyógynövényeket és használatukat.)
Figyelj, nekem egy éven keresztül folyamatos folyásom volt, minden teszt, tenyésztés negatív lett, orvosnak fogalma nem volt, hogy mi lehet a baj, elmentem egy másikhoz megint minden tenyésztés negatív, tartottam cukormentes diétát, lúgosítottam, nem múlt el. Egyszer mentem megint, kiderült, hogy helyettesítés van, na mondom, egy próbát megér. Megvizsgál a doki, és kérdezi, hogy miért nem lett műtve a méhszájsebem, ami 2 cm átmérű volt, mondom azért, mert nem tudtam róla. Megcsinálta rögtön a fagyasztást, azóta sincs semmi problémám... Visszamentem a régi orvosomhoz és kérdeztem, hogy miért nem szólt a sebről, amikor a gépbe felvezette, erre azt válaszolta, hogy magától elmúlt volna..
Ezzel azt akartam csak mondani, hogy keress fel egy másik orvost, ne add fel
"Működjek együtt?Egy éve folyamatosan csak ezt teszem.Elfogy a türelem lassacskán,a bajom pedig ugyanúgy megoldatlan!Hát nem hiszem el,hogy ez van.Törődjek bele?S"
Igen, működjél együtt az orvosoddal. Ha ő nem tud segíteni senki sem. Én nem azt írtam, hogy törődjél bele, hanem hogy ne törődjél bele. Nyaggasd az orvost uj megoldásokért. Neked kell nyüzsögnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!