Vizelés közben szokott csípni! Ez mitől lehet? Voltam már Nemi gondozóban is ott azt mondták nem attól van4 voltam urologusnál ott azt mondták nem prosztatagyulladás! Akkor mi? Már kb 1 éve járok dokihoz de semmi eredmény. Csak 10 fajta gyógyszer kb
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 16:46
2/8 A kérdező kommentje:
nem!
2012. okt. 2. 16:49
4/8 anonim válasza:
Vizelettenyésztésed volt? Általában valamilyen gyulladás, áll a háttérben, ha csíp!
5/8 anonim válasza:
Kidörzsölés? Kevés folyadék fogyasztás miatt túl tömény pisi?
6/8 A kérdező kommentje:
február óta járok urulógushoz..mindig ad valalami győgyszert már kb 6-7 félét ettem de semmi változás!elösször azt mondta prosztatagyulladás...de msot utoljára már a 3 dik Dr. azt mondta a nem ! ,voltam vizelet tenyésztésen is..és nem tudják mi ez !
2012. okt. 3. 06:36
7/8 A kérdező kommentje:
sok folyadékot iszom..főleg ha edzem akkor még plusz 1-1.5 liter vizet.
2012. okt. 3. 06:37
8/8 A kérdező kommentje:
volt ultrahang is hasi tájékon....máshol is lehet?
2012. okt. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!