Szerintetek milyen egy menő csaj?
- sportol: leszarom, csak ne legyen dagi
- van célja az életben: mindenkinek van...
- tesz is azért, hogy elérje: sokan szoktak kis sikerekért tenni, de nem mindenért.
- mindenhez hozzá tud szólni értelmesen: az első jó kikötésed. és itt az értelmesen szón van a hangsúly, csajok!!!
- -Emellett csinos is, de nem ilyen szexistennő, hanem inkább ilyen cukin aranyos: minden 16-22 éves csaj megfelel neki, akin nem 100 kilós.
11-es köszönöm hogy elemeztél.
- sportol: leszarom, csak ne legyen dagi
(itt nem a dagin van a hangsúly, hanem a mozgáson. Aki sportol, az egészségesebb azoknál, mint akik nem és emellett törődik magával)
- van célja az életben: mindenkinek van...
(Képzeld nincs. Rengeteg olyan embert ismerek, akiknek az a mentalitása, hogy majd lesz valami. A mai fiatalság nagy részénél nagyon elrontódott valami, mondom ezt úgy, hogy én is csak 20 vagyok)
- tesz is azért, hogy elérje: sokan szoktak kis sikerekért tenni, de nem mindenért.
(Igaz sokan szoktak kis sikerekért tenni, de sokan csak kitűzik a célt, de nem akarják megvalósítni.)
- mindenhez hozzá tud szólni értelmesen: az első jó kikötésed. és itt az értelmesen szón van a hangsúly, csajok!!!
(Köszönöm, hogy ebben egyetértettél velem.)
- -Emellett csinos is, de nem ilyen szexistennő, hanem inkább ilyen cukin aranyos: minden 16-22 éves csaj megfelel neki, akin nem 100 kilós
(Képzeld, nem felel meg nekem minden 16-22 éves csaj aki nem 100 kilós. Minden embernek más az esete, mindenki máshoz vonzódik. Írhattam volna, hogy hosszú haj, de nem igaz, mert lehet, hogy egy rövid hajú leányzó fog bejönni. Ezért írtam azt, hogy csinos aranyos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!