MIÉRT van az, hogy a pasik azokra a csajokra buknak, akik beszólógatnak nekik, és fordítva is?
Egyszerűen nem értem, miért találják pont azt vonzónak, ha valaki beszólogat neki.. mármint tudjátok, abban a csipkelődős stílusban....
Mindenhol ezt látom, és már naggyon kíváncsi vagyok, másnak feltűnt-e...
Azért mert náluk biztosan tudjuk, hogy nem sértődnek be, ha mi is hasonló megjegyzést teszünk.
A legtöbb lány azonnal behúzza a kéziféket, ha a legkisebb szexuálist célzást is teszed felé még, ha viccből is.
Tudod nekünk is jó érzés amikor egy lány kinyilvánítja, hogy bizony nem venné zokon, ha rámozdulnánk vagy szexuálisan vonzódik hozzánk, hiszen minden beszólogatásnak van igazságalapja, pont ez a lényeg.
Beleuntunk már a "néma" lányok gondolatainak fejtegetésébe, hogy most bejövünk neki vagy mégse és még sorolhatnám...
A régi időkben is az ún. "tűzrőlpattant" lányokat kérték fel táncolni a legtöbben.
Azért van ez mert mindkét nem tagjaiban felkelti a vadaszösztönt.
Hidd el én is évekig szívtam ilyen rendes fiúként.
18/F
mert az emberek többsége primitív, unatkozik és önbizalomhiányos. ez megoldja egy csapásra.
léteznek más fajta emberek is, de ők általában aszociálisak ezért alkalmatlanok bármilyen kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!