Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MIÉRT van az, hogy a pasik...

KedvesPitypang kérdése:

MIÉRT van az, hogy a pasik azokra a csajokra buknak, akik beszólógatnak nekik, és fordítva is?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, miért találják pont azt vonzónak, ha valaki beszólogat neki.. mármint tudjátok, abban a csipkelődős stílusban....

Mindenhol ezt látom, és már naggyon kíváncsi vagyok, másnak feltűnt-e...

2014. aug. 1. 10:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
az élet kegyetlen !!!
2014. aug. 1. 10:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Azért mert náluk biztosan tudjuk, hogy nem sértődnek be, ha mi is hasonló megjegyzést teszünk.

A legtöbb lány azonnal behúzza a kéziféket, ha a legkisebb szexuálist célzást is teszed felé még, ha viccből is.

2014. aug. 1. 10:22
 3/12 A kérdező kommentje:
mondjuk én is ezt csinálom, csak néha már belefáradok abba, hogy csak úgy jöhetek be valakinek, ha beszólogatok -.-
2014. aug. 1. 10:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nekünk is jó érzés amikor egy lány kinyilvánítja, hogy bizony nem venné zokon, ha rámozdulnánk vagy szexuálisan vonzódik hozzánk, hiszen minden beszólogatásnak van igazságalapja, pont ez a lényeg.

Beleuntunk már a "néma" lányok gondolatainak fejtegetésébe, hogy most bejövünk neki vagy mégse és még sorolhatnám...

A régi időkben is az ún. "tűzrőlpattant" lányokat kérték fel táncolni a legtöbben.

2014. aug. 1. 10:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Ahamm.. szóval akkor VALÓBAN és MINDENHOL így megy ez ;)
2014. aug. 1. 10:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk oda vissza megy a csipkelődés meg az ilyenek persze poénból + egy kis flört ;)
2014. aug. 1. 10:35
 7/12 A kérdező kommentje:
ez lenne akkor a recept a hódításra??? ....hm? :O ;)
2014. aug. 1. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért van ez mert mindkét nem tagjaiban felkelti a vadaszösztönt.

Hidd el én is évekig szívtam ilyen rendes fiúként.

18/F

2014. aug. 1. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:

mert az emberek többsége primitív, unatkozik és önbizalomhiányos. ez megoldja egy csapásra.

léteznek más fajta emberek is, de ők általában aszociálisak ezért alkalmatlanok bármilyen kapcsolatra.

2014. aug. 1. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:
én meg fiúként azt unom, hogy nem lehetek ilyen rendes srác, mert akkor rögtön a barátzónában landolok, így én is kénytelen vagyok pimaszkodni szemétkedni a lányokkal, aztán így már összejöttek dolgok
2014. aug. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!