Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiútársaim, mi a véleményetek ilyen lányról/lányokról? 16/F :DD Sajnos az osztályomban van ilyen egyed.
Külső: 16 éves, 160 cm, cipő: nike airmax, hosszú fekete haj, menő ruhák : pull and bear stb.., szép arc, jó test (sportos), ja és persze iphone 6
belső: nem bírom elviselni, hisztis
elkényeztetett
nyalni kell, neki hogy bírjon
köszönni kell, neki reggel, mert ő azt hiszi hogy valaki...
Ez a csaj nagyon kikosarazhatott ma téged...
Sajnálom legközelebb kezdj másmilyennel... De ha neked csak a menő csajok jönnek be akkor legyél továbbra is egy ilyen kis csitri kutyája. :D
"cipő: nike airmax"
lehet gáz de én mai napig nem tudom milyen ez a cipő...
"iphone 6"
sokaknak van okos telefonjuk, de sokan hülyék hozzá...ennyi infó alapján nem tudok mit kezdeni...
sokaknak van facebookjuk, van aki ott éli az életét, van aki néha felnéz rá...nem mind1, hogy használod...
hisztis, elkényeztetett, nyalni kell neki......buta tyúk hiányozna mint mókusnak az erdőtűz...
az a baj, hogy szép... de nem érdekel
igen láttam, de most sajnos osztálytársam....
Tipikus mai tizenéves p*csa.:)
22/F
Ha tényleg nem érdekelne, nem kérdezgetnél itt róla :)
Te is tudod, hogy sekélyes liba, de mégis vonz a külseje miatt. Hiába, a pasik ilyenek. Aki szép, annak mindent elnéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!