Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki, akinek nyúlta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki, akinek nyúlta már le a kiszemeltjét/párját egy sokkal rondább egyed? Hogy léptetek túl ezen?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem egyszerűen nem tudok mit kezdeni az infóval. Nem tartom magam hű de jó csajnak, de az a csaj, akivel összejött a pasi, akit kinéztem magamnak... és a painka is bejöttem. De nem mertem odamenni hozzá. Még ha szép lenne, akkor megérteném (próbáltam más területen is keresni a jót benne, a csaj hülye és a személyiségében sincs semmi extra), de így nem tudok továbblépni.

Mit lehet ezzel kezdeni? Nem értem miért....

2015. jan. 26. 21:08
 1/8 CptTomato ***** válasza:

Igen volt ... nem is egyszer...

volt hogy nálam vigasztalódott a hölgy nem sokkal késöbb... volt hogy "felháborodásomban" elmentem prostihoz... de nagyrészt csak legyintettem.

2015. jan. 26. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ezen mosolyognék es arra gondolnék,hogy nem volt elég szép hozzám:)
2015. jan. 26. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ő oda mert menni, gyorsabb volt. A szép nők is így jönnek össze az esetlegesen buta/izomagy/ronda srácokkal. "Oda merjek menni, vagy ne merjek odamenni? Na jó, majd jövő héten megszólítom!" - csak addigra már késő, mert valakinek több vér volt a pucájában. Ezért nem érdemes halogatni, ha valaki tetszik, azonnal rá kell ugrani.
2015. jan. 26. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első barátom egy bűnronda és nagyon nagyon buta csajjal csalt meg. Így kétszeres döfés volt ez nekem. :D De az ilyen mindig érthetetlen...
2015. jan. 26. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megvártam amég visszajön hozzám. De ő a barátom volt. Te pedig ha tetszik valaki, es nem lép semmit, merj kezdeményezni, nem kell annak letámadásnak lenni :)
2015. jan. 26. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Így jártál... Lehet, hogy csak sértődöttségedben látod ilyennek a csajt. Persze az is lehet, hogy a srác már annyira elkeseredett, hogy beéri vele is.
2015. jan. 26. 21:17
 7/8 Pain for Pleasure ***** válasza:

Ebből is látszik, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése. Gondolom a pasasnak ő tetszik.

Felesleges agyalnod ezen, ezt elszalasztottad, de még biztos lesz lehetőséged máskor is. Akár másik férfinál, vagy ha ők szakítanak, újra lesz esélyed.

2015. jan. 26. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, mert könnyű préda volt. Ne bosszankodj ezen, nem a nő dolga a kezdeményezés.

A legtöbb pasi beéri rondább nővel is, mert ott kisebb a visszautasítás esélye.

2015. jan. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!