Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek nyúlta már le a kiszemeltjét/párját egy sokkal rondább egyed? Hogy léptetek túl ezen?
Én úgy érzem egyszerűen nem tudok mit kezdeni az infóval. Nem tartom magam hű de jó csajnak, de az a csaj, akivel összejött a pasi, akit kinéztem magamnak... és a painka is bejöttem. De nem mertem odamenni hozzá. Még ha szép lenne, akkor megérteném (próbáltam más területen is keresni a jót benne, a csaj hülye és a személyiségében sincs semmi extra), de így nem tudok továbblépni.
Mit lehet ezzel kezdeni? Nem értem miért....
Igen volt ... nem is egyszer...
volt hogy nálam vigasztalódott a hölgy nem sokkal késöbb... volt hogy "felháborodásomban" elmentem prostihoz... de nagyrészt csak legyintettem.
Ebből is látszik, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése. Gondolom a pasasnak ő tetszik.
Felesleges agyalnod ezen, ezt elszalasztottad, de még biztos lesz lehetőséged máskor is. Akár másik férfinál, vagy ha ők szakítanak, újra lesz esélyed.
Hát, mert könnyű préda volt. Ne bosszankodj ezen, nem a nő dolga a kezdeményezés.
A legtöbb pasi beéri rondább nővel is, mert ott kisebb a visszautasítás esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!