Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introvertált, melankólikusabb beállítottságú lányokat messziről elkerüli minden hímnemű egyed? (nem depisek)
Figyelt kérdés
Tehát akinek nem egy elcseszett vicc minden 2.szava,nem tud röhögni a semmin és nem tudja megjátszani magát,azért hogy mindenkinek szimpatikus legyen.Ez a kérdés főleg a tizenévesekhez szól!2012. szept. 6. 20:38
1/14 anonim válasza:
A többség igen. De nem minden hímnemű egyed.
2/14 A kérdező kommentje:
Ja és ettől még vidám,meg van humorérzéke.
2012. szept. 6. 20:39
3/14 anonim válasza:
Hát én már találkoztam ehhez hasonlóval. Amin mi röhögtünk azt fapofával hallgatta, aztán valami teljesen általános dolgon elkezdett nevetni. Hát egy kicsit idegesítő volt egy idő után.
4/14 anonim válasza:
hát én 21 éves vagyok de ennek ellenére állítani tudom hogy nem kerülik el őket a férfiak csak nem biztos hogy olyan népszerűek, és nem is valószínű egyébként hogy kevésbé lennének értékes emberek pedig, sőt.
5/14 anonim válasza:
Ugyanígy a férfi megfelelőjét is elkerülik a nők. Ki akar egy búvalbaszott emberrel lenni egész nap???? Ide nekem a mosolygós csajokat.
6/14 anonim válasza:
nézel Tv-t? Látod ott mi megy, a felszínesség, megjátszás. "Mert az kell", ez átivódik a mindennapokba is. Nem baj h nem tudod magad megjátszani, talán nem is kell. én sem vagyok az a típús, jobban mondva nem szeretek az lenni:D hány éves vagy?
7/14 A kérdező kommentje:
15.Tudtam hogy félre fogjátok érteni.Nem vagyok egy búval baszott romhalmaz.Csomó emberrel tök jókat poénkodok meg minden csak vannak olyanok,amiket én nem értek,csak később,mert ezekhez tényleg le kell ereszkedni.Akivel én nevetek az szimpi kell hogy legyen,jófej és olyan kell hogy legyen a téma.Tehát a felszínességre gondoltam pontosan.
2012. szept. 6. 20:47
8/14 anonim válasza:
Mivel én is hasonló vagyok, így én is hasonlót keresek. Manapság ritka az ilyen beállítottságú lány.
9/14 anonim válasza:
ritka. am ha aranyos vagy sokkal jobb lenne egy ilyen, de szeretem ha egy lány kommunikatív (nem fontos hogy elsőre az legyen ha gátlásos de aztán legyen az) :D
f19
10/14 anonim válasza:
Én ilyen típus vagyok.
Sosem voltam népszerű a fiúk körében, és a lányokkal sem jöttem ki túl jól.
Egy előnye volt: jutott magamra és értelmesebb dolgokra elég időm (olvasás, tanulás, önmagam feltérképezése). Többek között ezért tudtam rátalálni egyetlen, ámde annál fontosabb barátnőmre, akire már több mint nyolc éve mindig számíthatok, plusz a vőlegényemre. Mivel befelé forduló vagyok, önmagamon kívül másokat is az átlagnál alaposabban veszek talán szemügyre, és jól megválogatom, kikkel állok szóba. Ez kis társaságot eredményez, de minőségit :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!