Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberek hol/hogy tudnak társat találni maguknak?
Bárhol. Tisztában vagy azzal, amit kérdezel? Úgy írsz erről, mint valami betegségről...
Egyébként még nem láttam olyan szórakozóhelyet, ahová kiírták volna: Csak Introvertáltak részére fenntartva....
Azaz: miképpen az első sorban olvasható: bárhol.
Mi ez a duma? Ma már ez a második "introvertált" kérdés, amivel találkozom.
Mi van, bújjuk az idegen szavak szótárát?
Az a jó az introvertáltságban, hogy egy introvertált ember tud extrovertált lenni, de ez fordítva nem működik. Ha egy introvertált személyiség feloldódik egy környezetben, akkor olyan, mint egy extrovertált, de egy extrovertált nem tud introvertálódni, mert az túlságosan frusztrálja.
Amúgy pedig az idegen szavasnak:
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak... nem folytatom :D
Szó sincs arról, hogy úgy tekintenék rá, mint egy betegségre. Szeretem a személyiségemet.
Csak pár ötletre vagyok kíváncsi olyan helyekkel, programokkal kapcsolatban, ahol nem kötelező extravertált álarcot magára erőltetnie az embernek. Hátha ír valaki olyat, amire eddig még nem gondoltam.
Most nem tudom, hogy ennyire nevetséges, vagy jó voltam... lehet az előbbi, de leírtam ami a szívemet nyomja. Nem kell az, hogy itt szekáljátok a személyiségünk. Én személy szerint nehezen nyílok meg, és ez nagyon látszik, de akinek megnyílok, az utána velem is marad jó ideig, és nem kell attól félnem, hogy elárul bárkinek is, stb...
Üdvözletem az uraknak és hölgyeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!