Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberek hol/hogy tudnak társat találni maguknak?
Attól,hogy valakinek megnyílsz, még nem garantált,h nem fog átverni..A kapcsolatban nincs biztonsági háló.
Introvertált embereknek kell tenni érte,h párt találjanak, egy kicsit kinyílni , nyitottabb szemmel, szívvel , ne azt gondolják,hogy majd a majd a potenciális jelölt majd házhoz jön . Minden a fejben dől el, ha átformálod a gondolkodásod, az sok mindent megváltoztathat az életedben.
Csak felfogás kérdése az egész...
Én is introvertált vagyok inkább. Én úgy gondolom, hogy ez nem okoz gondot... A kisugárzásod a fontos, akik nem a hangoskodós, társaság középpontja embereket keresik, azok észre fognak venni téged, és ha valóban érdekled őket, megvárják, hogy kibújj a csigaházadból :) Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Amúgy meg helyileg én egy fesztivált simán el tudok képzelni, ahol bárki bármikor bárkivel leáll pár szóra, mert rengeteg féle ember van.
Találtam egy egész jó, nekünk szóló blogot. Akit érdekel, lesse meg, sok hasznos és érdekes cikkel van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!