Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit gondolna az eladó, ha egy hímnemű egyed harisnyát és tangát vásásáról?
Azt, hogy a barátnőjének veszi. Én is vettem már harisnyatartót és combfixet, amikor égő fejjel megkérdeztem, hogy merre találom, akkor mondta a nő, hogy aznap én vagyok a második pasi, aki ezért a kombóért jött.
Megjegyzés: van egy haverom, aki többször is vett tangát ajándékba a volt barátnőjének. Ez idáig - mint mondtuk - tök megszokott, csakhogy ő a méretet onnan tudta megjegyezni, hogy a csajra kényelmes tanga pont kényelmes az ő fejére is. Nem volt egy szívbajos gyerek, a kiválasztott darabot mindig felpróbálta ott helyben. Egyszóval láttak az eladók már nálad furcsább bogarat is :).
1. Semmi köze hozzá, lényeg hogy fizesd ki és menj a dolgodra.
2. Az eladók 99% át egyáltalán nem érdekli hogy a vásárló mit vesz. Ha esetleg valaki férfi létére egy raklap női fehérneműt vásárol abba sem lenne beleszólása mert semmi köze hozzá, ha kell neki fizessen és vigye, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!