Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harisnyababee kérdése:

Szerintetek ezek után még visszaadjam a kölcsön kapott harisnyát?

Figyelt kérdés
Este bulizni mentünk, de előtte az egyik barátnőméknél iszogattunk. Nekem meg valahogy, valamikor(ki tudja mi történhetett...:))kiszakadt a harisnyám. Úgy nem mehettem tovább a buliba, ezért kértem kölcsön a barátnőmtől egy harisnyát. Adott is, ez előtt is volt már hasonló szitu, én is adtam neki, ha épp olyan volt. Igen ám, csak amikor hazaértünk párommal a mámor hevében elkezdtünk szexelni, és mivel mindketten oda vagyunk a lábszexért - nem részletezem - a vége az lett h párom a lábamra élvezett, amit részemről imádok is, csakhát aztán tudatosult bennem, h a barátnőmtől kölcsönkapott harisnya van rajtam. :S Mondtam is a páromnak, h mi a szitu, meg h lehet ez picit bizarr. De ő poénosnak találta a dolgot, viccelődött, h barátnők közt nem para, meg mik meg nem történnek egy ilyen este után...stb. A végén meg kihozta azt, h adjam csak vissza neki(természetesen mosás után), mert amiről nem tud az nem fáj, meg lenne egy újabb mocskos kis titkunk, és milyen vicces lenne, ha viszontlátnánk rajta azt a harisnyát, aminek mi tudjuk az előtörténetét.... Meg kb azóta győzköd mindenfélével, h mindenképp adjam vissza a bnőmnek. De nem tudom, mit tegyek, mert abban igaza van, h amiről nem tud az nem fáj, de ha tudná totál kiakadna, ezért elég paraszt dolog lenne ez a csajszival szemben... Szerintetek mit tegyek?
2012. ápr. 1. 07:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sztem hagyd, még egy picit,h győzködjön!:) Am én is kiakadnék,h kiderülne,h ezek után kaptam vissza,de ha nem tudok rola ugyanolyan ártatlanul hordanám,mint mielött kölcsönadtam. Ezért sztem nem cink,ha mosás után visszaadod,ha már így ráflesselt a párod. De akkor sosem derülhet ki. Nem tom,nem ismerlek,de ha pl hajlamos vagy arra,h ilyen csajos-piálos bulin öszinteségi rohamot kapj és meggyónj,vagy a pasid eldicsekszik vele a haverjainak,akkor inkább ne add vissza,mer ha kiderül az nagyon gáz!Sztem ezt mérlegeld,mielött döntessz,h visszaadod e. Beszéld meg a pároddal,h menni fog e titokban tartani..
2012. ápr. 1. 07:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy kiszakadt ez is, és vegyél neki egy másikat. (ezt tartsd meg)

Ha meglátja nálad, akkor nyugodtan mondhatod erről is, hogy ez másik.

2012. ápr. 1. 07:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy újjat
2012. ápr. 1. 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Mosd ki és add vissza neki,ugysem tudja mi történt
2012. ápr. 1. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Mosd ki és add vissza szerintem.

Vagy ha találsz ugyanilyet a boltban akkor esetleg vegyél egy újat.

2012. ápr. 1. 08:29
 6/11 anonim válasza:
vegyél neki újat! ha meg nem találsz ugyanolyat akkor mond el neki és vegyél egy másikat! (ami nem ugyanolyan)
2012. ápr. 1. 08:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Mivel nagyon harisnyamániás vok 3 fióknyi harisnyám+ 10-15 bontatlan is, így nem ez az ami gondot okoz, h ugyanolyat adjak neki helyette... A kérdés arra vonatkozik, h AZT a harisnyát visszaadjam e. Amit h úgy mondjam elég csúnyán sikerült "meggyalázni". És ez is inkább morális szempontból kérdés: a pasim könyörög, h adjam vissza neki, mert nagy fless lenne, én viszont nem vok ilyen lelkes, mert picit paraszt dolognak érzem. Ha csak rólam lenne szó, bizti nem adnám vissza, de a párom meg szeretné, h visszaadjam, és a kedvéért már jópár bizar dolgot megtettem, akkor mért pont ezt ne tegyem?! Ha kettőnkről lenne csak szó miatta megtenném, de mivl itt érintett egy harmadik fél is, így már megint más a szitu... Ezért nem tom mitévő legyek!

Viszont az első hozzászóláson sztem érdemes lesz elgondolkozni, mert nem tűnik hülyeségnek amit leírt...

2012. ápr. 1. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem adnám vissza. Mondd, hogy kiszakadt, ezért egy újat adsz neki, reméled, ugyan olyan, amilyet ő adott. :)
2012. ápr. 1. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég cink lenne azt a harisnyát visszaadni amire már ráélvezett a párod.

Egyrészt szerintem nyomtalanul nem lehet kimosni másrészt pedig mi lesz ha később kitudódik hogy mit csináltatok vele?

Egyszerűbb ha veszel egy újat neki és bevallod, hogy mi történt a régi harisnyával.

Ebből most sztem barátnőd nem fog olyan nagy ügyet csinálni elvégre nem milliós tételekről beszélünk hanem egy 1000-1500 Ft-os harisnyáról! :)

2012. ápr. 2. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
add vissza
2012. ápr. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!