Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harisnyababee kérdése:
Szerintetek ezek után még visszaadjam a kölcsön kapott harisnyát?
Figyelt kérdés
Este bulizni mentünk, de előtte az egyik barátnőméknél iszogattunk. Nekem meg valahogy, valamikor(ki tudja mi történhetett...:))kiszakadt a harisnyám. Úgy nem mehettem tovább a buliba, ezért kértem kölcsön a barátnőmtől egy harisnyát. Adott is, ez előtt is volt már hasonló szitu, én is adtam neki, ha épp olyan volt. Igen ám, csak amikor hazaértünk párommal a mámor hevében elkezdtünk szexelni, és mivel mindketten oda vagyunk a lábszexért - nem részletezem - a vége az lett h párom a lábamra élvezett, amit részemről imádok is, csakhát aztán tudatosult bennem, h a barátnőmtől kölcsönkapott harisnya van rajtam. :S Mondtam is a páromnak, h mi a szitu, meg h lehet ez picit bizarr. De ő poénosnak találta a dolgot, viccelődött, h barátnők közt nem para, meg mik meg nem történnek egy ilyen este után...stb. A végén meg kihozta azt, h adjam csak vissza neki(természetesen mosás után), mert amiről nem tud az nem fáj, meg lenne egy újabb mocskos kis titkunk, és milyen vicces lenne, ha viszontlátnánk rajta azt a harisnyát, aminek mi tudjuk az előtörténetét.... Meg kb azóta győzköd mindenfélével, h mindenképp adjam vissza a bnőmnek. De nem tudom, mit tegyek, mert abban igaza van, h amiről nem tud az nem fáj, de ha tudná totál kiakadna, ezért elég paraszt dolog lenne ez a csajszival szemben... Szerintetek mit tegyek?2012. ápr. 1. 07:03
11/11 anonim válasza:
Én biztosan vennék neki egy újat... mekkora bunkóság lenne azt a harisnyát visszaadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!