Miért van az hogy ha az ember egyéni, akkor a " (n) agymenők" kiszúrják és cikizik? Lent.
Szóval már régóta cikiznek ezek az én elnevezésem szerinti "nagyemő vagyok 18-ig aztán mikor munka kéne megyek az utcára mert még csak 5.-es vagyok általánosban" (és tényleg így van sokszor) eddig nem foglalkoztam velük, mert nem vagyok az a mindent magamra veszek típus, DE már kezdek kiborulni, nem amiatt hogy mit mondanak, hanem amiatt, hogy mennyit mondják és már a kisvárosban (ahol élek) nem találok egy csajt, mert ezek a vad*armok minden hül*eséget terjesztenek rólam, ami nem is igaz.
ilyeneket mondanak hogy büdös b*zi meg ááh mittomén, mondom nem figyelek rájuk, nem is az érdekel hogy ők mondják hanem az hogy már mindenki mindent hall rólam.. És ez 2 nyo*orék (előre bocsánatot kérek) BÜD*S CI*ÁNYNAK köszönhetem... -.-" akik "menők"..
Bocsi ha kicsit összevissza írtam :) szerintem érthető :)
És mit tehetnék ez ellen esetleg?
A helyesírásért ha van valami hiba bocsi gyorsan írtam.. meg dugig vagyok indulattal...
Hát mivel c*gányok,megverni sem érdemes őket,hisz lehet hívják a tesókat,de ezt te azt hiszem jobban tudod.
Ha jobb megoldás nincs,használd az úgynevezett vonzás törvényét,és próbáld bevonzani,hogy ne terjesszenek rosszat rólad.
Itt tudhatsz meg a vonzás törvényéről többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!