Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szeretitek, ha egy lány...

Fiúk! Szeretitek, ha egy lány fiús?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy fú ruhákat hord (nagyobb méretű kapucnis pulóver, laza póló)

Vagy esetleg melegítő.

Azt szeretitek, ha egy lány inkább a fiús sportokat szereti? (foci, kosárlabda, kézilabda)

Most magamból indultam ki.

17/L

2015. ápr. 15. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egy no ne oltozzon fiu ruhakba,ha csak nem futtoszalas!

Hogy tud egy ferfi ragerjedni olyan oltozetu emberre aki ugyan olyan fiu ruhaba van mint o??

Egy no legyen noies,egy fiu pedig ferfias!!

Es ne egymas ruhajat viseljek..

2015. ápr. 16. 07:12
 22/27 anonim válasza:
Hanna:3
2015. ápr. 16. 20:56
 23/27 anonim válasza:

19-es vagyok ismét.

21-es válaszoló: ezt nem mi döntjük el sajnos, hogy milyen személyiségűeknek születünk. Persze meg lehet játszani, hogy mi aztán nagyon férfiasak/nőiesek vagyunk, közben belül csak szenvednénk, és sohasem önmagunkat adnánk. Egyszerűen mindig is éreztem magamról, hogy kicsit más vagyok, nem nevezném magam olyan férfinek mint a többi, inkább csak fiúnak. Hiszem azt, vagyis tudom, hogy vannak olyan nők is, akiknek meg pont egy érzékibb férfi kell. Ez írásban talán túl nyálas, a hétköznapokban azért ennyire nincs az arcunkra írva, hogy mások vagyunk, de azért észrevehető azok számára, akik közelebb kerülnek hozzánk. Szóval ha rám hallgatsz többet nem ítélkezel afölött, hogy ki mire gerjed, ki mit szeret, csak mert te normálisnak születtél, inkább csak egyszerűen örülj. Persze megmondhatod, hogy neked ez nem jön be, de ne te döntsd már el, hogy más hogyan öltözzön, és hogy egy férfi legyen full férfi, egy nő meg tiszta nő. Vannak köztes és kevert személyiségek is.

2015. ápr. 21. 02:31
 24/27 anonim ***** válasza:
ez jó,ez bejönne nekem,ha nem lennék vén f@@sz XDXD
2015. ápr. 26. 22:04
 25/27 h345 válasza:
Kimondottan szeretem ha egy lány fiús!Jó ha nem az a nyafka kényes egy lány valaki!Az a jó ha van vér a pucájában!De ha közben romantikus személyiség akkor nálam az főnyeremény!
2015. ápr. 26. 22:51
 26/27 anonim ***** válasza:
VERA ÚGY IS MEGDUGLAK AZ ÉRHÍDNÁL
2015. máj. 5. 00:55
 27/27 A kérdező kommentje:
?? XD
2015. máj. 5. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!