Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szeretitek, ha egy lány...

Fiúk! Szeretitek, ha egy lány fiús?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy fú ruhákat hord (nagyobb méretű kapucnis pulóver, laza póló)

Vagy esetleg melegítő.

Azt szeretitek, ha egy lány inkább a fiús sportokat szereti? (foci, kosárlabda, kézilabda)

Most magamból indultam ki.

17/L

2015. ápr. 15. 22:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább viselkedésre, mint öltözködésre.
2015. ápr. 15. 22:45
 2/27 anonim ***** válasza:

Nőies lányokat szeretem.

Hosszú haj és csajos ruhák.

2015. ápr. 15. 22:45
 3/27 anonim ***** válasza:

Igen, ha jól esik neki, csak csinálja.

A sportok nemtelenek!

2015. ápr. 15. 22:46
 4/27 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok az a p-csa fajta. Én inkább visszahúzódó vagyok. Alacsony. Én ki nem állhatom azokat a "lányokat" akiknek kivan mindene, és azt hiszik ezzel nagyok.
2015. ápr. 15. 22:46
 5/27 anonim ***** válasza:
A sport mindegy de a fiús ruha jó.
2015. ápr. 15. 22:47
 6/27 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 15. 22:51
 7/27 anonim ***** válasza:
nekem tetszik az ilyen öltözködés. nagyon is izgató ha a kapucni alatt látok csinos ajkakat. mindig jobban megnézem úgy. korban is nagyon jó vagy. hol laksz? :P
 8/27 anonim ***** válasza:

Azzal hogy visszahúzódó vagy nincs baj és azzal sem hogy sportolsz, viszont szerintem lehet nőiesen öltözni úgy hogy nem ri-bancnak öltözöl.

A külsőre/öltözködésre fiús lányok nem igazán az eseteim mert én a nőieset/lányosat keresem az ellenkező nemben.

9/27 anonim ***** válasza:
Van egy szint amíg igen. Az öltözetet ahogy írod, azt igen. A sport részt annyira nem mert én sem szeretem ezeket :D De egyébként ez így korrekt.
2015. ápr. 15. 22:52
 10/27 A kérdező kommentje:

Én inkább ilyen fajta vagyok: [link]

Általában ilyen plucsikban járok, nem szeretem a szűk pólókat. Szeretek sportolni, és őszintén megmondom, nem szeretek shoppingolni sem, és jobban érzem magam a fiúkkal, mint lányokkal! :)

2015. ápr. 15. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!