Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok mennyire gyakori...

Fiúk! Nálatok mennyire gyakori az ilyen?

Figyelt kérdés
Pl hogy egy lány szemébe "szerettek bele" és nem pedig a testébe? Milyen "típusú" szem az, amire azt mondjátok: "elbűvőlő/csodálatos"? Hogyan sminkeljen, milyen színű legyen az a szem? Előre is köszi a válaszokat:) légyszi, a kort is írjátok oda :)
2015. ápr. 8. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abba a szembe tudok beleszeretni ami csillog ha engem lát
2015. ápr. 8. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Mandulavágású, nagy boci szemek. :D Szép sötétebb színekre sminkelje, hanyagolja a 80-ast évek beli rikító kék qrvás sminkeket. Ízlésesen tegye. :) De, az sem baj, ha nem sminkel soha. Natúr szépségekre gerjedek, de durván.
2015. ápr. 8. 22:18
 3/6 mandula95 válasza:
Szerintem ezek a fiúk nem konkrétan a biológia értelemben vett szembe, hanem a tekintetbe szeretnek bele. Tudni kell játszani a tekinteteddel, ha kell mo
 4/6 CptTomato ***** válasza:

fordult már elő...

de ha pl ..maradjunk a szemnél .. az tetszik meg pont nem érdekel hogy hogyan "viseli" sőt néhány lány ahogy sminkel... talán nem kéne.

5/6 anonim ***** válasza:

Őszintén nálam gyakrabban fordul elő ilyen.

Általában az olyan szemekbe ''szeretek bele'' amikben lehet olvasni úgymond. Tehát ha csak a szemét nézem akkor is látom hogy mit érez + ha mosolyog a lány akkor a szeme is mosolyog.

Kinézetre csak annyi hogy ez általában a nagy szembogarú lányoknál fordul elő, a szín mindegy, de a barna szem valahogy több melegséget sugároz, viszont pl egy kék vagy egy zöld szem sokkal estétikusabb tud lenni :)

De ez lehet csak az én véleményem, mert én a lányokban a szemüket szeretem a legjobban :)

Ja és smink vagy ne legyen vagy csak valami vékony fekete ''körvonal a szem körül'' (nem tudom mi erre a szakkifejezés :D ).

2015. ápr. 8. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

én pl a mosolyba tudok beleszeretni...lehet akármilyen 10/10-es teste attól még nem leszek szerelmes...

22F

2015. ápr. 8. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!