Fiúk! Nálatok mennyire gyakori az ilyen?
fordult már elő...
de ha pl ..maradjunk a szemnél .. az tetszik meg pont nem érdekel hogy hogyan "viseli" sőt néhány lány ahogy sminkel... talán nem kéne.
Őszintén nálam gyakrabban fordul elő ilyen.
Általában az olyan szemekbe ''szeretek bele'' amikben lehet olvasni úgymond. Tehát ha csak a szemét nézem akkor is látom hogy mit érez + ha mosolyog a lány akkor a szeme is mosolyog.
Kinézetre csak annyi hogy ez általában a nagy szembogarú lányoknál fordul elő, a szín mindegy, de a barna szem valahogy több melegséget sugároz, viszont pl egy kék vagy egy zöld szem sokkal estétikusabb tud lenni :)
De ez lehet csak az én véleményem, mert én a lányokban a szemüket szeretem a legjobban :)
Ja és smink vagy ne legyen vagy csak valami vékony fekete ''körvonal a szem körül'' (nem tudom mi erre a szakkifejezés :D ).
én pl a mosolyba tudok beleszeretni...lehet akármilyen 10/10-es teste attól még nem leszek szerelmes...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!