Ez a dolog mennyire gyakori nálatok?
Szóval elég sokat ismerkedem lányokkal és az utóbbi pár hónapban gondoltam beveszem a játszmába az internetes ismerkedést is.Utálok írogatni meg csetelni,mert hosszadalmas és időrabló,de elég gyorsan belejöttem és az kellett tapasztalnom,hogy így könnyebb,mint élőben.
Viszont!!!
Ebben a hónapban találkoztam 3 olyan lánnyal akivel interneten ismerkedtem meg és itt jön a de...
Az első-tényleg nagyon szép lány a képeken és élőben is,sőt még a természete is ideális,de a randin kiderült,hogy halláskárosult.Ez tudom nem szép dolog tőlem így szóvá tenni,de a történet szempontjából idevág.
A második szintén eléggé szép,de megint csak 1-2 tali után elmondta,hogy van valami agyi rendellenessége és nem érti a számokat és a közöttük lévő összefüggéseket,meg eltéved idegen helyeken és nem tudja megkülönböztetni,hogy merre van a bal és a jobb oldal.
A harmadik meg küldött egy képet amin kb 10/10es,élőben meg jó indulattal 10/5ös,mert a kép 2 éves és azóta anorexiás lett.
Kérdésem.
Az internetes ismerkedésben ennyire gyakoriak a "fura" emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!