Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a dolog mennyire gyakori...

Ez a dolog mennyire gyakori nálatok?

Figyelt kérdés

Szóval elég sokat ismerkedem lányokkal és az utóbbi pár hónapban gondoltam beveszem a játszmába az internetes ismerkedést is.Utálok írogatni meg csetelni,mert hosszadalmas és időrabló,de elég gyorsan belejöttem és az kellett tapasztalnom,hogy így könnyebb,mint élőben.

Viszont!!!

Ebben a hónapban találkoztam 3 olyan lánnyal akivel interneten ismerkedtem meg és itt jön a de...

Az első-tényleg nagyon szép lány a képeken és élőben is,sőt még a természete is ideális,de a randin kiderült,hogy halláskárosult.Ez tudom nem szép dolog tőlem így szóvá tenni,de a történet szempontjából idevág.

A második szintén eléggé szép,de megint csak 1-2 tali után elmondta,hogy van valami agyi rendellenessége és nem érti a számokat és a közöttük lévő összefüggéseket,meg eltéved idegen helyeken és nem tudja megkülönböztetni,hogy merre van a bal és a jobb oldal.

A harmadik meg küldött egy képet amin kb 10/10es,élőben meg jó indulattal 10/5ös,mert a kép 2 éves és azóta anorexiás lett.

Kérdésem.

Az internetes ismerkedésben ennyire gyakoriak a "fura" emberek?

2013. szept. 29. 01:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igazából az a része gondolkodtatott el,hogy ezek a lányok hiába szépek,kedvesek és nyitottak,a hátrányosságuk miatt párkapcsolatilag tapasztalatlanok,pont a 68% által vázolt okokból.Plusz a családjuk az állapotuk miatt extra törődéssel veszi körül őket,szinte gyermeki állapotban tartva őket.És ha én hozom a formám,hogy elvagyok egy darabig vele,kiélvezem a teste minden apró porcikáját,aztán továbbállok idővel,szegényeket komolyabban megviselheti,mint az egészséges lányokat,akiket ez kevésbé visel meg és új palira sokkal több az esélyük.

De még régebben volt egy duci lányos korszakom és ők extra hálásak voltak a figyelmemért,pedig tudták,hogy ennyi lesz a dolog nem több,lehet ők is ilyenek lesznek.

2013. szept. 29. 03:34
 22/23 anonim ***** válasza:
A duci nőket ne keverjük a fogyatékkal élő csajok közé. Nekem is a teltebb csajok jönnek be, és még nagyon sok embernek. Egy igényes és szép duci csajt egyáltalán nem biztos hogy olyan könnyi megszerezni. Viszont egy fogyatékos csajt könnyebb és azzal együtt megkapod a csaj búját-baját is. Na most ez kinek hiányzik??? Senkinek. Ahogy írtad is, a csaj akivel randiztál nem tudott idegen helyen tájékozódni. Na most kinek kell egy olyan csaj hosszú távra, aki azt se tudja hol van, a világát nem tudja.... Nem csoda hogy az ilyeneket egy épeszű ember elkerüli.
2013. szept. 29. 10:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a férfiakkal is ez a helyzet. Mindről kiderül hogy van valami ketyója, vagy 35 évesen az anyjával él, vagy buta mint egy lepény. Ezért is hagytam fel a netes ismerkedéssel. Normális ember előbb utóbb élőben is talál magához valót.
2013. szept. 29. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!