Lányok, nálatok mennyire gyakori hogy visszautasításban részesültök? Hogy viselitek?
Olyan volt, hogy csak szexre kellettem volna, de amúgy eddig még nem utasított vissza pasi :D Bár én nem is szoktam kezdeményezni.:D
18/L
Én nem merek kezdeményezni. De azért próbálok "jeleket küldeni". Hát nem mindig válik be :D
Ez nem olyan visszautasítás, mint amire gondolsz, de nekem ez is annak számít. Engem az visel meg, amikor találkozgatok valakivel, aztán egyszer csak eltűnik, pedig semmi jel nem utalt rá, sőt úgy tűnt, hogy minden rendben.
Ahányszor csak eddig próbálkoztam.
Számomra, ha csak szexre kellek, az megalázó. Kb. annyit jelent, hogy csak annyit érek, csak egy tárgy vagyok nagyjából. De lehet, hogy csak én érzek így...
Tartom magam ahhoz, hogy idegennel nem fekszek le, szóval igen, baj. :D
De, vágyok rá, de mivel van barátom már jó ideje, így ezt meg is kapom. : )
Félek a visszautasítástól ezért nagyon nagyon ritka hogy én bármit is kezdeményezzek, inkább én utasítok el másokat bár sokszor már attól is szarul érzem magam :D
19L
Mennyire gyakori? Hát.. eléggé.
Hogy viselem? Megszoktam. És nem itt sírok a gyakorin, hogy minden férfi szemét, meg stb. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy vagy csak szexre kellek nekik, vagy annyira se.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!