Sokadszorra szembesülök azzal a gonddal, hogy sok lány egyszerűen nem hiszi el, hogy telten is szép lehet, tetszhet. Miért olyan fura ez?
Ilyen erős lenne a divat? A egészség nem hiszem, hogy indok, mert orvosilag bőven egészséges lányok is azon sírnak, hogy túl kövérek.
Lányok, mi segít abban, hogy elfogadjátok, hogy a fiú teltebben is szépnek lát?
22/F
2015. ápr. 8. 11:40
1/7 anonim válasza:
ez is a média agymosása ! ha nem vagy sovány top model csaj nem vagy értékes
2015. ápr. 8. 11:42
2/7 anonim válasza:
Igen, a mainstream media az oka, ez folyik a tévéből a poszterekről.
Halálba retusált képek folynak a csapból is.
Ha valakinek sokszor mondod hogy ő csúnya ronda, évekig, ebbe nő fel, akkor el fogja hinni, igazzá válik, mivel mindenki ezt mondja, ez az önigazolás mások által.
2015. ápr. 8. 11:43
3/7 anonim válasza:
ez jó kérdés, én sohasem voltam megbékélve magammal, mikor lefogytam még akkor sem, most hogy megint kövérebb vagyok most pláne hogy nem.
2015. ápr. 8. 11:47
4/7 anonim válasza:
helyzet a következő. nekem sincs bajom a dundi lányokkal sztem is ugyan olyan értékesek. és igen a média azt sugalja hogy ha vékony vagy akkor vagy szép de ez nem igazán így van. sztem a dundiság nem arról szól hogy nem vagy szép. én az egélszség szempontjából közelítem meg. igy ha valaki betegség következtében dundi arról nem tehet. ha valaki amugy duci arról tehet de ha ugy szereti magát akkor továbbra is elfogadom. de ha duci, és nincs semmi baja és sír hogy nem kell senkinek az már igenis az ő hibája. fogyjon le és akkor lesz önbizlma és ezt az önbizalmat fogják a férfiak és amugy az emberek is értékelni :) f25 edző
2015. ápr. 8. 11:50
5/7 anonim válasza:
Azert mert szegrol vegrol mindig a csinos lanyoknak van elobb baratjuk. En pl 82 kilo voltam 4 eve mikor megismertem a baratom mar csak 76 azota egyszer lefogytam 65-re most 70 korul mozgok. Az a baj hogy ha talalunk part akkor is mindig csinosabbak akarunk lenni mert mindig nalunk sokkal csinosabb lsnyokat latunk es felunk hogy elcsabitjak a parunk. Keves olyan srac van aki a duci lanyokat szereti ja es meg valami csinos lannyal szivesebben mutatkozik mindenki tarsasagban
18/L
2015. ápr. 8. 12:33
6/7 anonim válasza:
Nem arról van szó, h nem hiszik el. Persze, lehet ducin is valakinek pasija, csak nem ő lesz az első, akitől randit kér egy srác, hanem a csinos testalkatú barátnője és ha ez megismétlődik párszor, akkor előbb-utóbb la akar majd fogyni, h növelje az esélyeit. Met ugye akár várhatna is olyan pasira, akinek az ő testalkata a szép, de hát azt nem tudni, mennyi idő. A fogyást meg azért nagyjából be lehet lőni. Szóval hamarabb hoz eredményt a fogyás.
2015. ápr. 8. 16:19
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem sokat ront a helyzeten a média. Én is teltebb vagyok, kicsit kevésbé telt, mint akit linkeltél, de nekem is mindig ez volt a bajom. Az a gáz, hogy ha mondjuk mát kezdeném jól érezni magam a bőrömben, akkor jön valaki, kiröhög egy másik embert mert kövér (mert nem xs-es méret) vagy látom, hogy valaki aki kb ugyanolyan testalkatú mint én megkapja, hogy ő egy zsírdisznó, fogyjon le, meg hogy undorító. Szóval igen, ilyen társadalomban élünk. Ha mondjuk befejeznénk ezt a fúj, dagadt disznó, meg undorító piszkafa címkézést, az jó lenne. Szerintem ugyanúgy lehet csinos egy vékony lány meg egy telt is. 20/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!