Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért gondoljátok meg...

Lányok, miért gondoljátok meg magatokat hirtelen ismerkedéskor néha?

Figyelt kérdés
velem egyszer történt, de sokszor hallottam, hogy van egy kezdeti fellángolás, érdeklődés, (most feltételezzük, mindenki ismer mindenkit régóta) aztán valamiért megáll a dolog
2015. márc. 19. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Harmadik fél, mondtál valamit, nem mondtál valamit, tettél valamit, nem tettél valamit stbstb 22/F bocs, csak még nem válaszolt senki.
2015. márc. 19. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Régen amikor 18 voltam (te jó isten már 7 éve), randiztam egy sráccal, nagyon bejött humora is volt, 2-3 randi, aztán kiderült,hogy egy egoista a "nőknek a konyhában a helyük" mentalitással rendelkező, a legyet is röptében elkapó pasi, na ezért irány elfele!
2015. márc. 19. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van ilyen, amikor a srác félreérti a barátkozási szándékomat, vagy amikor épp egy csalódáson voltam túl, próbáltam ismerkedni, de több esetben is meggondoltam magam, mert nem voltam még túl az exemen... És olyan is lehet, hogy valami kiderül közben a srácról, ami nem tetszik, és akkor inkább hagyom.
2015. márc. 19. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!