Teltebb, ducibb lányok: milyen jelek kellenek a fiútól, hogy ismerkedéskor érezzétek: szépnek lát benneteket?
Tudom, hogy mindenkinek kicsit más, de talán akkor is jöhet pár tipp, hogyan fejezhetem ki jobban a tetszésemet.
Alaptevőten a teltebb lányok tetszenek, de sokan közülük nem elégedettek magukkal, szégyellik az alakjukat. Olyan jó lenne ilyenkor bíztatni, bátorítani! Már többször volt, hogy nem tudtam, hogy fejezzem ki a legjobban, hogy szépnek látom a lányt. Nem csak "belefér", hogy dundibb, hanem pont hogy azzal együtt tetszik.
Nektek mi segített, hogy jobban elfogadjátok magatokat? Mi esett jól a fiútól? Vagy mi esne jól? Írhattok magánban is. NEM itt akarok ismerkedni, csak őszintén érdekelnek a vélemények.
23/F
Mosolyogj és legyél kedves, udvarias.
Ha már beszélgetésbe elegyedtetek, bele fűzheted finoman azt is, hogy az a jó/szexi, minél többet lehet egy nőn fogni.
(Nekem ez lenne az egyik kedvenc mondatom arra a kérdésre vagy kijelentésre, hogy:"Híztam?"-"Nagyon remélem, mert akkor többet lehet rajtad szeretni.")
második, szerintem azért jegyzik meg ezt a pasik, mert sok duci lányban él az a sztereotipia, hogy egy pasinak sem tetszik az alakja miatt.
Ezért ez ilyen béna, feszültségoldó beszólás inkább, mintsem lekicsinylés. Csak tudod, mi pasik, rosszabbul kommunikálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!