Srácok-Férfiak: A kiegyensúlyozott vagy inkább a frusztráltabb, túlzottan aggódós nők jönnek be nektek ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 16:00
1/13 anonim válasza:
Mindkettőben lehet találni valami vonzót.
3/13 anonim válasza:
a frusztrált aggódós stresszelős problémázósban nincs semmi vonzó mert 1, nem izgatna szexuálisan 2, nem tudok vele spontán hülyülni
4/13 anonim válasza:
A frusztráltabb, túlzottan aggódós nők inkább könnyű prédák, szóval az önbizalom hiányosabb srácok lehet inkább erre a típusra repülnek rá hátha alapon de szerintem senkinek sem jönnek be jobban mint a kiegyensúlyozottak.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :). Szexben vajon miért nem lehet jó egy frusztráltam nő? - inkább ideges típus, mint pl. elégedetlen önmagával.
2015. ápr. 4. 16:09
6/13 anonim válasza:
Engem a kicsit önbizalomhiányos nők vonzanak, mert sokat bókolok és ők tényleg értékelik ezt.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, akkor a nagy udvarlós, jó dumás pasiknak jönnek be az önbizalomhiányos nők. Lehet az is, hogy a frusztráció és az önbizalomhiány a nőknél kéz a kézben jár :).
Pasik, honnan veszitek azt észre, hogy egy-egy nő önbizalomhiányos? Nem hinném, hogy elég lenne csupán annyi, hogy egyeseken van egy kis fölösleg, ami láthatóan zavarja :). Köszönöm előre.
2015. ápr. 4. 16:19
8/13 anonim válasza:
az amelyikkel önmagadat adod! úgyis kiderül később... szóval minek lennél olyannal, aki nem tud meglenni melletted?
9/13 anonim válasza:
minden nő önbizalomhiányos az is aki az ellenkezőjét mutatja :) azok a leggyengébbek akik a legkeményebbnek mutatják magukat :P
10/13 anonim válasza:
EGYIK SEM - Ilyenek nem kellenek.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!