Hogyan tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, ő 16 éves lány. Osztálytársak vagyunk kb másfél éve. Nem nagyon beszéltünk egymással, párszor ráírtam facebookon, néha köszöntünk egymásnak a suliban. Szerelmes vagyok belé, de nem tudom, hogy mit lépjek. Nem vagyok bátor, nem volt még barátnőm. A lánynak van sok barátja, fiú és lány is, szünetekben általában vellük van. Nem egy ri.banc, kedves, aranyos, barátságos, cuki, szerintem nehezen megszerezhető lány. Gondolkoztam azon, hogy elhívom valahova, vagy meghívom valamire, vagy oda megyek hozzá szünetben, de nem tudom mi lenne a legjobb, és nem akarom elrontani :/ És kérlek ne írjátok, hogy osztálytársal ne akarjak összejönni.2015. ápr. 6. 21:15
1/3 anonim válasza:
Akkor menj oda hozzá, és élőben BESZÉLGESS vele
2/3 anonim válasza:
Szerintem először szünetekben menj oda hozzá, aztán ha alakulnak a dolgok csak utána hívd el bárhová
3/3 A kérdező kommentje:
Miről tudnék vele beszélgetni először? És hogy, ha sosincs egyedül?
2015. ápr. 6. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!