Nagyon tetszik egy lány osztálytársam. Hogy tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, naponta akár többször is végig nézem a képeit facebookon. Össze szeretnék jönni vele, csak nem tudom hogy. Sajnos kevés az önbizalmam, és félénk vagyok.2015. jan. 1. 15:09
1/7 A kérdező kommentje:
16F
2015. jan. 1. 15:09
2/7 anonim válasza:
Ismerős :D Menj oda hozzá és kezdj el vele beszégetni személyesen, meg facebookon is. Majd kiderül hogy neki van e terve veled. :)
3/7 A kérdező kommentje:
De miről tudnék vele legelőször beszélni?
2015. jan. 1. 15:18
4/7 anonim válasza:
ha egy osztálytársaddal nem tudsz beszélni az már nagy baj ezer közös témátok lehet :D
5/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem sokat beszéltem vele, és nem tudom hogy mivel menjek oda hozzá, mit mondjak neki.
2015. jan. 1. 15:40
6/7 anonim válasza:
Szerintem, ha nem sokat beszéltetek még, kérdezd hogyan telnek a napjai, miket szeret, és miket nem szerintem egy lánynak bejön és jól esik ha van egy fiú akivel egy kicsit "lelkizhet" és tudnak jókat röhögni. először csak beszélgessetek, aztán jöhetnek a barátos napok amik lehet hogy aztán átmennek szerelem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!