Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék közelebb kerülni...

Hogyan tudnék közelebb kerülni egy osztálytársamhoz, esetleg összejönni vele? Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy mit csináljak. Nagyon kedves, barátságos, aranyos lány, de eléggé félénk vagyok, nem merek csak úgy oda menni hozzá, nehogy valamit rosszul csináljak. És nem arra vagyok kíváncsi, hogy oszálytársal nem jövünk össze, stb. 16F.
2015. jan. 22. 17:30
 1/3 aladar12 ***** válasza:

ha osztálytársad, akkor miért nem mersz odamenni hozzá?

először csak alap dolgokról beszélgess vele, mint a matekdoga, a töriházi és a magyarfogalmazás. aztán jöhet a többi hülyeség...

2015. jan. 22. 17:34
 2/3 anonim válasza:
Hát barátom én semmitől nem akarlak eltántorítani de én most basztam el a barátságomat egy osztály társ lánnyal mert megtudta hogy szerelmes vagyok bele és azt mondta hogy jóba leszünk csaknem úgy mint eddig. és nagyon nagyon jó barátok voltunk.....és szó szerint sírok haver...
2015. jan. 22. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Lazán odamész a szemébe nézzel és azt mondod: Van kedved randizni velem suli után? Semmit sem veszíthetsz maximum őt ha barátkozni próbálsz és bekerülsz a barát zónába mert onnan barátom nem mászol ki. Ha azt mondja bocsi nekem csak barát vagy akkor meg megmondod hogy ő is neked csak megpróbáltad volna lehet e több is. szerintem ha nirmális a csaj nem lesz belőle cikizés a leírtak alapján meg ismer annyira hogy eltudja dönteni akarr e veled randizni vagy sem
2015. jan. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!