Tényleg van olyan lány, aki könnyen talál olyat, aki szeretne vele összejönni?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a csajoknak könnyebb, de én már 1 éve nem találtam olyan fiút akinek tetszem és ő is nekem. Csak akinek én vagy aki nekem, de nem kölcsönös.
Van olyan, akinek ez easy?
Kort is :)
19/L
2015. jan. 4. 19:26
2/10 opened paradise válasza:
1 év alatt megváltozott rajtad valami?
3/10 anonim válasza:
Küldj képet, és megmondom, hogy tetszel-e :P (22f)
4/10 anonim válasza:
Pedig egy csini lánynak ez easy.
5/10 anonim válasza:
Ha elég tűrhetően nézel ki, akkor nem olyan nehéz.
6/10 anonim válasza:
Ilyenkor jó lenne tudni valami támpontot, például hogy 100 srácból (vagy 1000-ből inkább) átlagosan mennyi jön be neked és te mennyinek jössz be ugyanannyiból.
7/10 anonim válasza:
Mielőtt itt panaszkodsz 1 napot legyél fiu és meglátod, hogy mennyire egyszerü dolgod van, hameg lusta vagy néhány társkeresőn meg ide kiírni, hogy párt keresel és máris 500000 privid lenne sztem ne panaszkodj...
8/10 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy könnyű olyat találni, aki megfelel a toronymagas elvárásaidnak. (Arról van csak szó, hogy szexet összehozni könnyebb.)
9/10 anonim válasza:
Valljuk be,hogy nem nehéz ismerkedni. Inkább utána jönnek elő a gondok,mikor van egy kis bökkenő a dologban és mind a két fél megmutatja a valódi énjét. Ott vannak elcseszve a dolgok :/
10/10 A kérdező kommentje:
Nem változott meg rajtam semmi, régen sem volt egyszerű bepasiznom.
Szerintem nekem nincsenek nagy elvárásaim.
2015. jan. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!