Hogyan tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok mint fent látjátok a kérdést, segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy hogyan tudnék összejönni egy lány osztálytársammal. Ez a lány nem a mai cigi pia lányok közé tartozik, ő egy visszafogott de sokat nevető lány, 3-4 barátnője van akikkel a szünetet a teremben ülve, beszélgetve töltik el. Én most 14 éves vagyok és ez a lány, pedig 16 (visszamaradt oviban). Nem tudom hogyan hívjam el a teremből szünetben, hogy egy kicsit beszélgessünk, igaz bátorságom sincsen, hogy hozzászóljak. Általában a buszmegállóban hazafele tartva találkozunk és akkor is csak köszönünk és ő pedig felszáll egy másik buszra. Van egy másik probléma is... a fiú osztálytársaim :D ők ha bárki aki fiú hozzászól egy lányhoz már lehurrogják (pl. xy csak ügyesen; leszek én a keresztapa; stb ezek a tipikus sablonszövegek). Nagyon félek az ottani körülményektől, és ha bátorságot veszek és hozzászólok akkor is képes vagyok mindent elszúrni. Szerintetek, hogyan menjek oda hozzá és mit mondjak stb (már több mint fél éve nincsen barátnőm, de még kezdeményezni sem tudok nagyon, mert az utolsó barátnőm kérdezett rá arra a kapcsolatra, a többi pedig úgy jött össze, hogy megtudtam h tetszek annak a lánynak és úgy nem volt nehéz feladat kapcsolatot teremteni)Előre köszönöm a válaszaitokat és előre elnézést kérek a fogalmazásért, azt írtam ami hirtelen az eszembe jutott.2014. szept. 6. 21:40
2/5 anonim válasza:
Szállj fel arra a buszra amivel ő megy és ott beszélgessetek,esetleg hívd el valahova,bátorság,akkor is kell,nagyon nem tudsz mit elszúrni még az elején,csak nyugalom,ne legyen semmi para
3/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nemtudok felszállni arra buszra amivel ő megy, mert ahhoz a buszhoz más bérlet kell :/ (tehát én a helyi járattal közlekedek ő pedig távolsági busszal)
2014. szept. 6. 21:46
4/5 Santana_33 válasza:
Szerintem a korkülönbség elég nagy, ebben a korban legalább is. Nagyon sok különbség van egy 14 éves és egy 16 éves között, akár testi akár szellemi. De veszteni valód nincs és még amúgy is rengeteg időd lesz űzni a csajokat. Én nem mondanám hogy mennyire jóképű vagyok meg milyen jó a testem de szeretnek a lányok és én is hasonló gondokkal küzdöttem sokáig mint te. Talán az én titkom az, hogy nem foglalkozom velük magyarán "nem mutatok feléjük semmi érdeklődést" és a lányokat ez hozza lázba leginkább a többségét biztos. A lényeg hogy legyél te a társaság közepe, vezető szereped legyen és a lányokkal ne foglalkozz jönnek maguktól.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazabol most meg egy hete ismerjuk egymast, de nem is ugy gondoltam h mar kovetkezo heten legyunk egyutt stb szerintem inkabb varok sokaig es majd tavasz kozepe fele fogok inkabb jobban ismerkedni vele:) nagyon szepen koszonom a valaszaitokat es azt hogy pazaroltatok ram az idotoket:) tovabbi szep estet
2014. szept. 6. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!