Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék vele összejönni de...

Szeretnék vele összejönni de hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 1 évvel idősebb nálam, kedves velem és tudja hogy bejön nekem, beszélgetünk órákon át és van is miről, de nem merek jobban elmélyülni a kényes témákban. Elhívott buliba is de nem jött oda hozzám. Mindig én keresem a neten ő soha nem. Igazából nem vagyok egy igazán szép mert szemüveges vagyok és szeplős. Szerintetek ebből lehet valami vagy feladjam?
2014. jún. 23. 20:53
 1/3 anonim válasza:
Ne nyomulj szerintem. Legyetek barátok, aztán ha akar valamit, úgy is lépni fog, mert tudja, hogy neked bejön.
2014. jún. 23. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, eddig 4 beszélgetésünk volt amit elkezdtem de most már várom hogy ő is lépjen.
2014. jún. 23. 20:57
 3/3 anonim válasza:
Ha ilyen meno fiu, aki elhiszi magarol, akkor szerintem csak hulyit, vagy azert beszel veled, mert a tobbi csaj akivel beszelget/talakozik annyira sotet, hogy veluk nem tud normalis temakrol beszelni, csak kavargat veluk, de igenyli, hogy valaki meghallgassa, es erre vagy te. Szerintem ne nyomulj, ha o sose keres,csak leegeted magad vele, inkabb tartsd meg a meltosagod. Valoszinuleg nem akar toled semmit, maximum egy jofej lanybaratot szeretne, akivel normalis dolgokrol beszelhet.
2014. jún. 23. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!