Hogy tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk, de nem állunk munkakapcsolatban és én nem sokára el is megyek a cégtől. Szóval a folyosón szoktunk beszélgetni ha összefutunk, vagy néha egy darabig együtt megyünk haza. Ő szerintem mindenkivel kedves, barátságos én meg minél többet beszéltünk annál jobban odáig vagyok érte.. Úgy érzem neki is szimpatikus vagyok, talán már sejtheti ahogy ránézek, hogy nekem ő tetszik. Ilyenkor mit érdemes tenni? Továbbra is "küldeni a jeleket" és várni, hátha van-e kedve jobban megismerni, vagy mielőtt elmegyek legyek olyan merész és én hívjam el valami programra? Mit tanácsoltok?2014. ápr. 4. 20:27
1/1 anonim válasza:
Nos, mivel hamarosan elmész a cégtől akkor ha tetszik neked, sajna neked kell megtenned a döntő lépést. Veszteni sokat nem veszthetsz, mert nemsokára egyébként elválnának az útjaitok. Igy legalább nem nyomja majd a lelkedet a késöbbiekben.e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!