Nagyon gáz egy párkapcsolatban ha a lány magasabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 174-cm magasságú lány vagyok. Szerintetek lehet olyan fiú aki magasabb nálam? Mármint mennyi a valószinűsége annak hogy nem egy 10 centicel alacsonyabb hanem mjuk ugyanannyival magasabb fiúval jöjjek össze? Szerintetek nagyon magas vagyok vagy még az az éppen elmegy kategóriába sorolnátok? Cuki lehet vagy inkább fura ha egy lány ugyanolyan magas mint a fiúja? Fiúk véleményére számítok inkább!:)és pls normális válaszokkal..:')2015. ápr. 4. 14:20
1/6 anonim válasza:
Te gáznak tartod, és ez a lényeg.
2/6 anonim válasza:
Engem neked találtak ki, 185 cm magas vagyok (, legalábbis az iskolaorvos szerint.
3/6 anonim válasza:
174 cm-vel még bőven találsz nálad magasabb fiúkat
nem vagy olyan nagyon magas, csak magasabb az átlagnál
4/6 A kérdező kommentje:
#1 nem tartom gáznak egyáltalán csak kíváncsi voltam a véleményetekre:)
2015. ápr. 4. 14:24
5/6 anonim válasza:
húha hány 175 centi magas csajom volt már...
én spec szeretem a hosszúlábú nőket :D
ez a mániám ;)
6/6 anonim válasza:
170cm vagyok exbarátőmmel 5évig jártunk ő 177cm :) soha nem éreztem gáznak vele járkálni és ő sem vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!