Mit gondoltok arról, ha egy lány nagyon sokat olvas? Titeket zavarna egy párkapcsolatban?
Nem,sőt,pluszpont. De mondjuk attól is függ,hogy miket.
Könyvek,vagy 1direction fanfic? :D
Az olvasás nem hat ki negatívan a kapcsolatomra, ne aggódj :)
Szerintem rossz dolgot nem tesz, inteligensebbé válik az ember.
Én nem nagyon szoktam könyvet olvasni, de pl. barátnőm szokott. Mondjuk ő nem olyan nagyon sokat, de ha sokat olvasna sem izgatna a dolog különösebben. Az viszont nem tetszik ha mindent alárendel ennek: nyáron barátaimmal voltunk egy hetet a Balatonnál. Mindenki hozta a barátnőjét és tök jó mert ők is jóban vannak, így elég jó volt. Na mind1, a lényeg, hogy az egyik lány annyit tud/szeret olvasni, hogy az vmi hihetetlen. Ugye napközben legtöbbször a parton voltunk és mentünk mindenfelé, de csomószor volt, hogy ez a lány nem jött hanem inkább feküdt és olvasgatott, és ez kicsit rossz volt mert ha úgy mentünk valahova, hogy mindenkinek jött a barátnője és mondjuk csak ő maradt ott akkor a pasija sem jött szívesen, és ez elég sokszor előfordult.
De egyébként nincs az olvasással semmi baj, sőt manapság egyre többen olvasnak. Nekem csak azokkal van bajom akik az olvasásra úgy tekintenek, hogy az mindenki számára alapvető dolog, és mindenkinek szórakozásként és úgymond kötelességként kellene művelnie. Ha valaki szeret olvasni az olvasson, aki viszont nem arra ne erőltessék rá mert úgysem fogja élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!