Párkapcsolatban élő lányok, ti mire/kire hivatkoztok a próbálkozók elutasításakor?
én azt mondanám, hogy bocsi de van barátom
pedig egyáltalán nem sajnálom, csak így kedvesebb a visszautasítás
Nem tudom, ami épp eszembe jut. Nyilván az emberek szívesen elmennek a másikkal ide oda, így ez nem feltétlenül lenne baj. De úgy, hogy barátunk van, "még jó" hogy nem ismerkedünk, tudjuk hogy a férfi nem baráti szándékból keresett fel minket.
Am honnan tudjuk, mennyire jössz, vagy mennyire jönnél be neki...
"de ha összefutunk, akkor beszélhetünk" - konkrétan megírta, hogy szívesen beszélget veled, akkor mi a probléma? De a beszélgetés az nem jelenti azt, hogy össze is jönne veled! Van barátja, tehát randi kizárva, de attól még szóbaáll veled. Szerintem ez egy elég egyértelmű helyzet, kár túlragozni.
Amúgy neked nem elég indok az, hogy barátja van valakinek? Gondolj bele a dologba: ha neked lenne barátnőd, és egy számodra szimpatikus csaj bepróbálkozna nálad, te mit mondanál neki?
Fura ez a hozzáállás. A párkapcsolat normális embereknél nem "csak" kategória, ha tényleg van barátja, nyilván nincs szüksége arra, hogy egy vadidegen pedálozzon nála, tök feleslegesen. Inkább ez a normális hozzáállás, most jobb lenne, ha találkozgatna veled, megtetszene, és aztán nem lenne semmi?
Vagy minden nő írjon részletes, érvekkel alátámasztott levelet neked, hogy milyen jogon mer elutasítani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!