Párkapcsolatban élő lányok, ti mire/kire hivatkoztok a próbálkozók elutasításakor?
Szerintem túlgondolod ezt az egészet. Simán lehet, hogy kedves, közvetlen természetű, te ezt félreértetted, és bepróbálkoztál (amivel nincs semmi gond).
Ő meg rádöbbent, hogy tetszik neked, és esetleg többet akarsz, így elutasított. Ennyi az egész.
Nekem sem volt kint egy évig a kapcsolatom facebook-on, pedig nagyon foglalt voltam akkor is :D
Érthető, csak hülyeség.
A magam nevében tudok csak nyilatkozni, de eszembe sem jutna kihangsúlyozni, hogy "és nekem sincs kedvem", mert az én értékrendem szerint ez egyértelmű: férjnél vagyok=szerelmes vagyok=nem akarok férfiakkal ismerkedni. Szőrszálhasogatás, amit írsz, nem ér ennyit a téma.
A következőképpen értelmezendő:
"Van barátom, de attól még szívesen beszélgetek másokkal, viszont megtisztelem a barátomat azzal, hogy nem keveredek kétes szituációkba, ami randiként értelmezhető. Tehát beszélgethetünk, de ne számíts semmi többre."
Így értelmezd!
Érdekes a gondolatmeneted, ebbe még nem gondoltam bele. Pedig az egyértelmű próbálkozókat én is azzal a válasszal utasítom el, hogy van valakim, és nincs szükségem mellette vagy helyette senkire.
Lehet, hogy ez tényleg nem elegendő egy pasinak, elvégre ez nem ad jelzést arról, hogy ő mennyire jó vagy rossz nálam. Gondolom ez azért van, mert egy szerelmes nő számára tényleg nincs más pasi a világon. Ha beszélgetek valakivel, tényleg nem tekintem férfinek, csak embernek.
Mától figyelek erre, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!